Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Sziasztok!
Kezdő ubuntus vagyok szeretnék egy olyan programot ami rendszermentést,képet csinál valami hasonlót mint a Win lemezkép mentése, hogy ha pl. be se tölt az ubuntu azt helyre bírjam hozni rendszerképfájlból bootoláskor.
Nem tudom van e ilyen lehetőség program
Ha van tudnátok mondani amit könnyebb kezelni és boot alól lehet indítani?.Használtam már ubit ,de átálltam véglegesen és sok mindent elcseszek sokszor volt ,hogy nem indult el nem töltött be, csak újra telepítés segített ezért szeretnék egy ilyen lehetőséget ,hogy ha ilyen van akkor ne kelljen megint felrakni,programokat telepíteni,desktopot beállítani stb...
Köszönöm.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest