Hirdetés

Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz fatal` #36658 üzenetére

    Nem tudom, mi stimmelt ebből, hiszen végig azt állítottad, hogy létrehoz egy 100 megás partíciót, vagy pedig az első és legelső és the first partícióra pedig mindenképpen másolgat rendszerfájlokat, és az nem létezik, hogy ne úgy legyen, és kész.
    Nem értem, miért vagy képtelen elfogadni az én érveimet is, miért kell feltétlenül megcáfolni mindenben.

    "Ezekszerint, ha egy HDD van de az első partícióra nem fér el a win"
    Attól még a rendszerfájlokat arra a bizonyos első partícióra is másolhatná. De nem tudta, mivel akkor még nem is formáztam. De ezen az elven még akár magától is formázhatta volna, ha már szerinted ennyire ragaszkodik ahhoz az első partícióhoz... :D

    "A C-re raktad, nem azt hoztad először létre, oda tette a boot fájlokat. Ennyi."
    Igen, tehát magyarul pont nem úgy van, ahogy mondtad, hogy van. :D

    "Ha bent lett volna a linuxos HDD, akkor arra próbálta volna telepíteni a fájlokat, sikertelenül."
    Vagy pl. lehet, hogy nem? :)

    "Dugj fel egy vinyót SATA1re, egyet SATA2re, töröld el az összes partíciót, hozd létre őket fentről lefelé, tedd fel a sata2re a wint és nézd meg hova teszi a boot fájlokat. Látni fogod, hogy a sata1en lévő első partícióra tette (ettől még a sata2es partíció lesz a C, mert Vista óta már mindenképpen a rendszer hdd lesz a C). "
    Köszi az ajánlatot, de vizsgaidőszakban más elfoglaltságom is van. :D
    De ha Te megcsinálod, akkor illusztráld már képekkel légyszi, és próbáld meg úgy is, hogy ne feltétlenül így legyen, mert érdekel, hátha mégis van mód arra is. :) Ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy feltétlenül ragaszkodna ahhoz a partícióhoz, sőt.
    Inkább arra gyanakodnék, hogy az AKTÍV megjelölésű partíciókat keresné. Vagy a tököm tudja, ez csak spekuláció, én nem állítok úgy semmit, hogy vitathatatlannak próbáljam beállítani. :)

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Aktív témák