Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Hát én asszem most elsüllyedhetek szégyenemben. Most kipróbáltam megint, és működött a Windows alól, úgy, hogy bent volt az Ubuntu-s vinyó.

A tököm sem érti ezt, kábé 2 hete azzal szenvedtem, hogy ezt nem sikerült megcsinálni, azóta meg lusta voltam írni a topicba, de most eszembe jutott, meg is írtam, csak előtte nem próbáltam ki ismét, hogy mi a pálya. Elég nagy baromság volt így írni, belátom.
Hogy azóta mit állíthattam át, vagy mi változhatott a Windows-ban? Fogalmam sincs. Mondjuk ez a legrosszabb, amikor az ember nem vágja, mitől javult meg valami.
Úgyhogy bocsánat a felesleges szócséplésért mindenkitől!

És köszi a türelmes hsz.-eket.

Mégsincs gond a Windózzal, valami egyéni para lehetett."A windows nem szeret nem elsődleges meghajtó lenni, így ha mindent újratelepítesz, akkro azt tedd oda."
SATA-vinyóknál ez már nem érdekes.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest