Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
M.W.H
aktív tag
nemtudom miért irta ki hogy kevés a hely bootolos telepitöt csináltam másodszorra megoldodott

ujrahuztam gyorsan
pár kérdésem lenne
hogy tudom beállitani azt hogy pl nekem eddig egy téma miatt ha jobb also sarokba huztam az egeret akkor elöhozta az asztalt mint az asztal megjelenitésre kattintottam volna. ha pedig a bal also sarokba huztam az egeret akkor meg minden megnyitott mappát megjelenitett összezsugoritva. compizban?másik pedig van ez és jobb oldalán egy msn féleség ezt hogy lehet igy beállitani? meg milyen msn ez? mekeknél láttam hasonlót.
köszi válaszaitokat előre is

Üdv
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest