Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
vibra: Megtaláltam ezt a Zapper nevű tv programot. Megyen is, de a kép valami veszett csúnya, a hangról már nem is szólok. Megtalálta a csatornákat, de van ahol a kép jó, hang meg nem. Pedig már átnéztem a beálltásokat, amit csak tudtam. De ez legalább megy
.Viszont a tvtime továbbra sem indul el. Illetve valahogy nagy nehezen elindul terminálból (ezzel a paranccsal ha jól emlékszem: tvtime option --device /dev/video1) tudok is csatornákat keresni, de az istennek nem menti el a bállításokat. Ha bezárom a programot és menüből akarom indítani, akkor megint 1 mp-re bevillan és ennyi. Kezdem feladni
. Igazából csak ennyi bajom van. Most ismerekedem az Ubuntu-val és teszik, csak ez az egy dolog ami most zavar
.Ha van további infó ne tartsátok vissza
!
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akitio NODE thunderbolt 3 eGPU - hibás (?)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
. Igazából csak ennyi bajom van. Most ismerekedem az Ubuntu-val és teszik, csak ez az egy dolog ami most zavar
.
!