Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
vibra: Megtaláltam ezt a Zapper nevű tv programot. Megyen is, de a kép valami veszett csúnya, a hangról már nem is szólok. Megtalálta a csatornákat, de van ahol a kép jó, hang meg nem. Pedig már átnéztem a beálltásokat, amit csak tudtam. De ez legalább megy
.Viszont a tvtime továbbra sem indul el. Illetve valahogy nagy nehezen elindul terminálból (ezzel a paranccsal ha jól emlékszem: tvtime option --device /dev/video1) tudok is csatornákat keresni, de az istennek nem menti el a bállításokat. Ha bezárom a programot és menüből akarom indítani, akkor megint 1 mp-re bevillan és ennyi. Kezdem feladni
. Igazából csak ennyi bajom van. Most ismerekedem az Ubuntu-val és teszik, csak ez az egy dolog ami most zavar
.Ha van további infó ne tartsátok vissza
!
Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.
. Igazából csak ennyi bajom van. Most ismerekedem az Ubuntu-val és teszik, csak ez az egy dolog ami most zavar
.
!