- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
yanna
addikt
válasz
Kendek
üzenetére
"kernelt kell fordítani, persze előtte át kell állítani itt:" 
Ezen jót röhögtem! Gyakorlatilag be- és kikapcsolni tudom.

A Szoftverközpontot most nem tudom megnézni, de majdnem meg mernék esküdni rá, hogy nincs ott, de az is lehet valóban, hogy tényleg kiverte a szemem.

A visszaállítási pontról sem tudtam, utána olvasok. (De pl. ha telepítek 66 csomagot és utána visszaállítom, akkor nem marad tele "szeméttel" mint a Windows? Arra gondolok, hogyha egy telepítés utáni első indításkor van egy visszaállítási pont és később sok rossz csomag felrakás után erre visszaállítom, akkor teljesen azonos lesz egy friss telepítéssel?)
Igen, a 3470 az nem integrált, később, ha összeállna minden (5-10 év
) valami power manager dolgot mindenképp szeretnék.Ez az úgy indulok ahogy én akarok, nem úgy mint ahogy az user akarja dolog engem kifejezetten zavar, remélem lesz megoldása (másik 5-10 év
).Jaaaa, még egy furcsaságot vettem tegnap észre, a BIOS órám pontosan 2 órát késett. Ubuntu telepítés előtt 1000 % hogy jól járt. Nem tudom mi függ össze mivel, minden esetre elég érdekes.
Aktív témák
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bemutatkozott az új John Wick játék
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Marathon - Mostantól végre ingyen kipróbálhatod!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 256GB Mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex MT / SFF , 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 7.-8.-9.-10. gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
"kernelt kell fordítani, persze előtte át kell állítani itt:"