Aktív témák
-
mzx
senior tag
Egy kedves linuxos user nagyon sokat segitett nekem, az alább kérdés kapcsán is, de sajna van egy pont, amire még nem tudom a választ, és az illető per pill nem elérhető.
Megkérdek hát mást is.
File kezelővel sikertelen volt a másolásom maradéktalanul. Ezért az illető javaslatára rsync paranccsal tettem, bár először ő a cp -t javasolta, de szoltam neki: van egy mappa, ami tele van médiafile-kal, több GB, azt nem akarom, de MINDEN MÁST igen (100MB körüli) , a forrásból.
Rendben is lenne az rsync parancs, de sajnos a kivételmappát is másolja avval a szintaktikával, ahogy eljártam.
Mit hibáztam el? Fiktiv mappanevekkel idemásolom, mit tettem:
rsync -a /home/USEREM /media/idemegy --exclude=/home/USEREM/KIVETELMAPPA
Előre is köszi a válaszokat.

Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Precision 7560 i7-11850H / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T1200 225.000 Ft
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest