Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szereztem tegnap egy MSI GeForce4 Ti 4200 kártyát a játszós gépembe, hogy felülkerekedjek az intel alaplapi videó fagyásain. Beraktam a kártyát, majd induláskor szólt az xubi, hogy nem tud valami vesa modult betölteni (a failsafe xorg.conf-ot használtam, ami gyakorlatilag üres, csak van benne a megfelelő részen egy driver "vesa" bejegyzés), és kérdezte, hogy módosítsa-e a konfigot, vagy hagyja, vagy megcsinálom kézzel. Mondtam, hogy módosítsa, csinált valamit, de csak ide jutott megint. Többszöri próbálkozás után mondtam, hogy hagyja úgy ahogy van, ekkor szöveges konzolt kaptam. Beléptem, visszaraktam a vesa sor nélküli xorg.conf-ot, majd újraindítottam. Mostmár elindult jól, és ahogy nézem, működik is rendesen, legalábbis nem fagyott még le eddig.
Mondjuk a fenti bénázás a következő félelmeimet igazolja be: a grafikus felületről konfigolható cuccok meg nem erősített források szerint hajlamosak hülyét kapni, ha az ember kézzel belejavít a konfigfájlokba. Namármost nekem a gyárilag szállított xorg.conf.failsafe -vel sem boldogult szegény...
Aktív témák
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest