- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- A Suzuki SX4 S-Cross fedélzeti rendszere
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
kovaax
őstag
Szereztem tegnap egy MSI GeForce4 Ti 4200 kártyát a játszós gépembe, hogy felülkerekedjek az intel alaplapi videó fagyásain. Beraktam a kártyát, majd induláskor szólt az xubi, hogy nem tud valami vesa modult betölteni (a failsafe xorg.conf-ot használtam, ami gyakorlatilag üres, csak van benne a megfelelő részen egy driver "vesa" bejegyzés), és kérdezte, hogy módosítsa-e a konfigot, vagy hagyja, vagy megcsinálom kézzel. Mondtam, hogy módosítsa, csinált valamit, de csak ide jutott megint. Többszöri próbálkozás után mondtam, hogy hagyja úgy ahogy van, ekkor szöveges konzolt kaptam. Beléptem, visszaraktam a vesa sor nélküli xorg.conf-ot, majd újraindítottam. Mostmár elindult jól, és ahogy nézem, működik is rendesen, legalábbis nem fagyott még le eddig.
Mondjuk a fenti bénázás a következő félelmeimet igazolja be: a grafikus felületről konfigolható cuccok meg nem erősített források szerint hajlamosak hülyét kapni, ha az ember kézzel belejavít a konfigfájlokba. Namármost nekem a gyárilag szállított xorg.conf.failsafe -vel sem boldogult szegény...
Aktív témák
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ UTÁNGYÁRTOTT AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest