Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia! Köszönöm segítséged!

Nem volt semmilyen probléma, ami miatt fel akartam tenni az fglrx-et, egyszerüen csak kipróbáltam (már 10-12 éve próbáltam linuxot, azóta se..istenem azok a régi idők: mandrake, suse, sőőőt caldera volt az első!!, dialup
na akkor még kellett varázsolni rendesen) és mivel olvastam hogy valszeg kell, fogtam magam és rögtön csináltam. Aztán jött a hidegzuhé. Mostmár bekapcsoltam pár effektet, nem valami gyors, de ez nem a drivernek tudható be, hanem valószínűleg szegény 690G küzd az új TFT-m 1680-as felbontásával, így a probléma inkább ebből származik. Szóval jó ez így is 
Még1x köszi...
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- LG QNED MiniLED Gaming Televíziók -30%
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest