Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
válasz
Cyberslider
üzenetére
Nem kell az fglrx-et feltelepíteni, hiszen alapból van 3D támogatás a nyílt meghajtóval is. Nem mellesleg pedig az AMD már nem támogatja a zárt meghajtójával ezt a GPU-t, így nem csoda, hogy nem is működik vele.
Amúgy mi volt a probléma, hogy úgy gondoltad, hogy az fglrx-re szükséged lesz?Eltávolításhoz helyreállítási módban kell indítani a rendszert, és az alábbi parancso(ka)t kell kiadni a root shell promtban (az AMD honlapjáról letöltött telepítése esetén!):
cd /usr/share/ati
sh ./fglrx-uninstall.shHa a tárolóból telepítetted (az első hozzászólásban leírtak alapján!), akkor pedig a következőt:
apt-get autoremove fglrx -
Sianis
addikt
válasz
Cyberslider
üzenetére
Gnome?
Mert akkor terminálban: gconf-editor
Megnyíló ablakban: apps - > nautilus - > desktop - > trash_icon_visible mellé be a pipa.
Sianis -
ngabor2
nagyúr
válasz
Cyberslider
üzenetére
sose használtam ezt a szemétkosarat, de azért rákerestem. sehol nem találtam rá normális utalást. aztán jött az isteni szikra
megnyitottam a panelen, új ablakban, és néztem, mi a címe (konqueror-ban). ez a trash:/ volt. csináltam egy új internetcímet-t (jobb klikk az asztalon, új elem), aminek a neve kuka lett, a cím pedig a trash:/
kipróbáltam... működik
ja, kde alatt vagyok, nem írtad, hogy milyen ablakkezelő. -
Sianis
addikt
válasz
Cyberslider
üzenetére
Ha biztonságra akarsz menni, akkor szerintem várd meg a Feisty-t. Abban alapértelmezetten benne van, remélhetőleg jól is fog működni.
Sianis
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Lenovo IdeaPad 5 Pro - 14" 2.8K 90Hz - i5-1135G7 - 8GB - 512GB SSD - Win11
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 240Hz 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 17 Pro 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megnyitottam a panelen, új ablakban, és néztem, mi a címe (konqueror-ban). ez a trash:/ volt. csináltam egy új internetcímet-t (jobb klikk az asztalon, új elem), aminek a neve kuka lett, a cím pedig a trash:/