- Mobil flották
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
válasz
Cyberslider #27239 üzenetére
Nem kell az fglrx-et feltelepíteni, hiszen alapból van 3D támogatás a nyílt meghajtóval is. Nem mellesleg pedig az AMD már nem támogatja a zárt meghajtójával ezt a GPU-t, így nem csoda, hogy nem is működik vele.
Amúgy mi volt a probléma, hogy úgy gondoltad, hogy az fglrx-re szükséged lesz?Eltávolításhoz helyreállítási módban kell indítani a rendszert, és az alábbi parancso(ka)t kell kiadni a root shell promtban (az AMD honlapjáról letöltött telepítése esetén!):
cd /usr/share/ati
sh ./fglrx-uninstall.shHa a tárolóból telepítetted (az első hozzászólásban leírtak alapján!), akkor pedig a következőt:
apt-get autoremove fglrx -
Sianis
addikt
válasz
Cyberslider #623 üzenetére
Gnome?
Mert akkor terminálban: gconf-editor
Megnyíló ablakban: apps - > nautilus - > desktop - > trash_icon_visible mellé be a pipa.
Sianis -
ngabor2
nagyúr
válasz
Cyberslider #623 üzenetére
sose használtam ezt a szemétkosarat, de azért rákerestem. sehol nem találtam rá normális utalást. aztán jött az isteni szikra
megnyitottam a panelen, új ablakban, és néztem, mi a címe (konqueror-ban). ez a trash:/ volt. csináltam egy új internetcímet-t (jobb klikk az asztalon, új elem), aminek a neve kuka lett, a cím pedig a trash:/
kipróbáltam... működik
ja, kde alatt vagyok, nem írtad, hogy milyen ablakkezelő. -
Sianis
addikt
válasz
Cyberslider #494 üzenetére
Ha biztonságra akarsz menni, akkor szerintem várd meg a Feisty-t. Abban alapértelmezetten benne van, remélhetőleg jól is fog működni.
Sianis
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- OLCSÓ MONITOROK
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest