Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Szia! Köszönöm segítséged!

Nem volt semmilyen probléma, ami miatt fel akartam tenni az fglrx-et, egyszerüen csak kipróbáltam (már 10-12 éve próbáltam linuxot, azóta se..istenem azok a régi idők: mandrake, suse, sőőőt caldera volt az első!!, dialup
na akkor még kellett varázsolni rendesen) és mivel olvastam hogy valszeg kell, fogtam magam és rögtön csináltam. Aztán jött a hidegzuhé. Mostmár bekapcsoltam pár effektet, nem valami gyors, de ez nem a drivernek tudható be, hanem valószínűleg szegény 690G küzd az új TFT-m 1680-as felbontásával, így a probléma inkább ebből származik. Szóval jó ez így is 
Még1x köszi... -
Cyberslider
őstag
Sziasztok.
Feltettem a Kubuntut, ezt szeretném nyáron használni. Integrált ATI videovezérlőm van (AMD690G). Asus m2a-vm.
Alap esetben müködik a dolog, de persze próbáltam feltenni az #1 hozzászólásban lévő dolgot: fglrx.
Fel is tette, csak az a gond, hogy egyből behal minden. Néha fekete képernyő, néha csak eltünik az ablak teteje és összeomlás van. Szóval annyi neki. A hardware driversnél azt irja, hogy nincs gyári meghajtó használatban. (Engedélyezni se lehet). Leszedtem az Emvy-t, az meg azt irja egy nagy piros X-el, hogy nyista támogatás, úgyhogy ott sem lehet semmit se csinálni.
Van vmi más mód,hogy működjön jól, vagy ezzel az integrált chipsettel nem fog menni? Most pl helyre se tudom hozni, mert ahogy belépnék összeomlik.
-
Cyberslider
őstag
Egy gyors kérdés: hogy tudom kitenni a kukát az asztalra? (a panelrős sikeresen eltüntettem,bár jobb lenne az asztalon...)
-
Cyberslider
őstag
Én ezt a leírást találtam: [link]
De nekem nem megy, mert az http://xgl.compiz.info/ -t nem találja, nincs ilyen szerver, hiába adtam ugye hozzá a rep.-hez, így bizonyos csomagokat nem talál.
Van vmi más leírás,vagy más repository ami tartalmazza a szükséges cuccokat?
Kicsit már meg vagyok kavarodva (ráadásul máshol másképp írják le, hogy kell, jó lenne tisztázni melyik a jó megoldás, mert véletlenül se szeretném ha nem indulna a rendszer
)
Help
Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Bluetooth hangszórók
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest