Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
FixY67
üzenetére
Tényleg, proxy...! Nem akarok mentegetőzni, de erre meg azert nem gondoltam, mert még nem használtam eddig proxyt, nem is tudom, hogyan kell, de azt hallottam erről, hogy a világ kulonboző pontjain lévő proxy server(?)-ekre kapcsolodva is lehet netezni, így hát közvetlenul a proxy térbeli helyét érzékeli, akikkel/amikkel kommunikálok neten.
Jól irom? Javitsatok ki, ha hulyeseget irtam volna.
(Egyébként egyetemen annak idején persze be szoktuk irni az ő proxy-juk cimét, de azon felul semmi ismeretem nincs a proxyk mukodéséről, gyakorlatban pláne nincs, és egyelőre nem tudom, miként használhatoak és mely proxykhoz van jogom kapcsolodni mint átlagos usernek.)Tudtok valami kezdőknek szóló leirast a proxy-kra valo kapcsolodás mikéntjérol? Oké, megnézem wikipediaban is , amint időt szánok arra, hogy ki is probáljam a gyakorlatban stb, de ha valami kifejezetten kezdőknek szólóról tudtok, kérek szépen linket.
Esetleg más megoldás arra, hogy webrádió blokkolását megszuntetni hogyan lehet? (Tehát hogy Magyarországrol is lehessen fogni, mint ahogy korabban lehetett.)
- Honor Magic V2 - origami
- VGA kibeszélő offtopik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BMW topik
- PayPal
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 207 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i5-13400F, RTX 3050
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi, hogy megnézted ott a soundrecordereket!