Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek
üzenetére
Már megcsináltam, csak elfelejtettem említeni.

Mármint úgy értem, rögtön a partícióbuzerálás után. A hibaüzit azután írta. De ha sudo nautlius akármikönyvtárt indítottam, akkor korábban is voltak hibaüzenetek, amik mondjuk zavaróak, de látszólag attól még jól működött a fájlkezelés.
Pl. most erre a következőket dobja:
sudo nautilus /media(nautilus:5325): Eel-CRITICAL **: eel_preferences_get_boolean: assertion `preferences_is_initialized ()' failed
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'UploadFinished'
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'DownloadFinished'
** (nautilus:5325): WARNING **: No marshaller for signature of signal 'ShareCreateError'
Initializing nautilus-gdu extension
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: A „net usershare” a következő hibát adta vissza: 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error Nincs ilyen fájl vagy könyvtár
Please ask your system administrator to enable user sharing.
Aktív témák
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest