- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
De, az is furcsán veszi ki magát.

Most már a meghajtó miatt nem kér jelszót, ugyanis sikerült az NTFS-configgal beállitani, szerencsére nincs olyan sok meghajtóm, nem szoktam leválasztani, ha kikapcsolom a gépet, leválasztja ő saját magát, már annak is örülök, hogy csatolni sikerült, nemhogy még le is válasszam, az ikonokat nem szeretem az asztalon, főleg nem meghajtókét, amiket amúgy is 100 helyről el lehet érni....
A jelszavazgatás továbbra sem tetszik, hiszen csak a rendszer funkcióit akarom használni, másfél napos Linux használóként ha akarnék, se tudnék kárt tenni a rendszerben, (még ahhoz is biztosan jelszót kérne
. ) Egyébként amihez a saját jelszavamat kéri, nem értem, hogy miért biztonságosabb saját magammal szemben annál, mintha csak simán végrehajtaná, hiszen mindenképp megadom úgyis a jelszót. 
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen mindenhez?

Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs