- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
üzenetére
De, az is furcsán veszi ki magát.

Most már a meghajtó miatt nem kér jelszót, ugyanis sikerült az NTFS-configgal beállitani, szerencsére nincs olyan sok meghajtóm, nem szoktam leválasztani, ha kikapcsolom a gépet, leválasztja ő saját magát, már annak is örülök, hogy csatolni sikerült, nemhogy még le is válasszam, az ikonokat nem szeretem az asztalon, főleg nem meghajtókét, amiket amúgy is 100 helyről el lehet érni....
A jelszavazgatás továbbra sem tetszik, hiszen csak a rendszer funkcióit akarom használni, másfél napos Linux használóként ha akarnék, se tudnék kárt tenni a rendszerben, (még ahhoz is biztosan jelszót kérne
. ) Egyébként amihez a saját jelszavamat kéri, nem értem, hogy miért biztonságosabb saját magammal szemben annál, mintha csak simán végrehajtaná, hiszen mindenképp megadom úgyis a jelszót. 
Hogyan tudom kikapcsolni, hogy jelszót kérjen mindenhez?

Aktív témák
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- RAM topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest