- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Major Major
üzenetére
nekem az a baj a több asztallal, hogy a chromium valamiért krónikusan nem arra nyílik meg, ahol nyitom, hanem az eggyel mellette levőre. ez meg elég bosszantó, ha szortírozni akarom asztalonként a programokat, mert amúgy én is ezt csinálnám.
azt viszont nem szeretem, ha foglalja a tálcán a helyet. most jelenleg mail-notification-t használok, de elegánsabb lenne, ha integrálnák az indicator-ba, ha már...
a tooltipek hiány engem is nagyon idegesít! rhythmbox-nál rá kell kattintani az ikonjára, hoyg megnézzem ,hoyg mit játzsik éppen, ez valami nevetséges, ráadásul ronda is, hogy a context menübe teszik bele inaktív elemként a szám címét és az előadót is. erre akkor már nagyságrendekkel jobb a banshee megoldása, ahol a felugró tooltipben jelenik meg minden, és egyből tudod csillagozni is, hoyg mennyire szereted. csak a rhythmbox egyelőre stabilabban működik nálam, mint a banshee (vagy pláne a fagyáskirály exaile).viszont azt nem értem, hogy lényegében az egész notification area-t át lehetne pakolni az indicatorba egy kis kreativitással. kezdve például a network manager-rel. meg az egésznek sok értelme nincs úgy, hogy elvileg hamarosan jön majd a gnome 3, ami meg teljesen felforgatja majd a programkezelést, ahogy elnéztem az előzeteseket.
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest