Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
harry
veterán
Felraktam 9.10 ubuntut (upgrade), szép, de felmerült pár apróság:
Az eddig panelon lévő transzparens hátterű ikonok kaptak egy csúnya szürke hátterek. Miért van, hogy lehet ezt kiiktatni? (pl checkgmail, amarok)
Ha jól látom a hangerőszabályzó bekerült a notification arénába, és külön nem hozzáadható - vagy mégis? Jó lenne, mert szeretem a hangerő ikont a jobb felső sarokban tartani, de a többi cucc nem kell oda mellé. Ráadásul az ikonok sorrendje sem változtatható, pl. most nem is a hangerő van a "szélén", így nem tudom a sarokba húzott egérrel egyből görgővel a hangerőt állítani.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs