Aktív témák
-
harry
veterán
Erre tipp? Notification arenában az ikonoknak nem áttetsző a háttere, illetve szeretném innen ivenni a hangerő ikont, van rá mód?
Reméltem megoldódik egy régebbi problémám, de most se jó, áh, szar az egész
Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.Ez mégis minek a hibája lehet? xorg, driver, compiz/effekt (kétlem), ablakkezelő, vagy mi? Nagyon idegesítő. Vagy hogy kereshetnék rá egyáltalán ilyen hibajelenségre?
Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- BestBuy topik
- NBA és kosárlabda topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Írtam korábban is, hogy bekapcs/belépés után mozog a kurzor, de néha nem érzékeli, kattintgatok valahol, és teljesen más területen aktív, nem tudok ablakot váltani néha, és fogalmam sincs mitől van. Volt 9.04 alatt, újratelepítés után valamennyivel szintén, most 9.10 upgrade után is. Notebook-on nem tapasztaltam ilyet. GDM restart után jó.