Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy héten belül itt a Motorola Edge 70 Fusion
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Ha valakit érdekel, most néztem és találtam a PulseAudio Equalizerhez PPA tárolót. Ha másra nem is, de a Lucid elcseszett hangerejének javítására tökéletes. Mármint ha még nem javították ki azóta gyárilag, mert én ezzel az equalizerrel használom, és így tökéletes, nem néztem nélküle mostanában.

2.7-es verzió érhető el a tárolóban jelenleg, a .5-öst és .6-ost ugyan nem néztem, de a 2.4-hez képest annyiban mindenképpen jobb, hogy állítgatásával nem produkál 100%-os procihasználatot Lucidnál.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold7 5G 12/256GB Jet Black használt, karcmentes garanciás 2028.10.24-ig
- Asus TUF B760-Plus Wifi (apró hibával)
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest