Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
harry
veterán
Előjött egy régi problémám
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.
Régen sem tudtam miért csinálta, egyszer csak 'elmúlt'. Egy X restart után egyáltalán nem tapasztaltam, ha az egész gépet újraindítom, akkor megint.
Úgy tudok mégis navigálni, hogy a jobb gombot kell mindig megnyomnom pl. adott böngészőtabon, hogy az legyen aktív... elég nevetséges.Ubuntu 9.04, gdm, gnome, nvidia driver. Fogalmam sincs, most mi hozta elő...
Ja, és bár most nem tudom biztosra mondani, de azt hiszem csak egérnél van ez, tehát pl. bill-lel navigálva működik, de kipróbálom ezt is.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Miszerint van, hogy kattintok az egérrel, odébb húzom, de még indig úgy érzékeli, hogy az előző helyen van a kurzor. Hogy lehet ez? Pl, dockról indítok egy böngészőt, rákattintok vmelyik linkre az oldalon, ehelyett a függőlegesen alatta lévő dock elemet indítja el.