Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
upszilon
üzenetére
Remélem azt is láttad, amit a zárójelbe írtam, és nem csak kiemelsz kényed-kedved szerint a szövegből bizonyos idézeteket: "(ELVILEG, bár én érzésre mást gondolok, de ez mellékes)". Azért is tettem hozzá ezt, mert eddig sokan azt állították nekem is, hogy attól önmagában nem lesz gyorsabb, bár én ezzel nem értettem egyet, és itt nem is akartam erről vitát nyitni.

De ha már belementünk a dologba: erre a 200X-os renderelés dologra van valami tényszerű bizonyítékod? Mert úgy sajnos nem tudok elfogadni dolgokat, hogy valaki egyszer csak látszólag légből kapottan előrukkol egy ilyen állítással. Ha be tudod bizonyítani az állításodat, akkor le a kalappal.
És amúgy Te szándékosan provokálod az embereket?
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest