Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
róland
üzenetére
róland, Kendek: köszi a válaszokat.

Sikerült azóta kideríteni, vajon mi okozhatta a tényleges hibát? Azért az furcsa, hogy egyszer csak minden előzmény nélkül kernelhibát dob a GRUB-nál. Mi okozhatja?
Kernel- és GRUB-módosítgatásokkal nem szórakoztam, mert egyelőre azt se tudom, hogy kell.
Végül is most azt csináltam, hogy az Ubuntu telepítő CD-jének segítségével sikerült kimentenem a /home könyvtárat, gondolom ezenkívül más nem nagyon kellhet.
A megfelelő könyvtárak létrehozása után a köv. paranccsal csináltam meg végül:
sudo mount -o loop /media/<hosszú karaktersorozat, NEM a szokásos /dev/sda1, stb.>/win/ubuntu/disks/root.disk /media/<hosszú karaktersorozat>/vdiskMilyen logika szerint nevezi el az eszközöket? A CD-s változatnál úgy tűnik, mintha valami random karaktersorozatot rendelne az egyes eszközökhöz, és a /media könyvtárba mountolja őket.

Azt hiszem egyébként nem szórakozom tovább a WUBI-s mókával, inkább csinálok egy tisztességes telepítést egy másik vinyóra, particionálva, úgy, ahogy itt a topicban már elhangzott.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Linux Mint
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Szemüveges topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő