Hirdetés
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Hogyan lehet uninstallálni programot? Synaptic-ban nem találtam meg, az adobe flash-t.
Neten találtam egy leírást, miszerint a 64 bites flash-t ha letöltöm azt az egy darab file-t tegyem be a plugins könyvtárba és után a help menü about flash... menüpontjával ellenőrizzem vagy mit csináljak (verify akármit irt az angol leírás). Én az előző flasht ugye nem tudtam leszedni, de le volt tiltva a kiegészítők menüben, továbbá a help menüben sem volt nekem ilyen about... menüpontom. Bemásoltam, de nem történt semmi extra azt leszámítva, hogy a kiegészítőknél megjelent még egy adobe flash. Nem játszotta le természetesen a videókat, de miután engedélyeztem a régi flash-t is, szintén nem játszotta le. Gondoltam egyet és nyomtam egy olyat, a youtube-on, hogy külön lejátszó ablakba tegye, így viszont már lejátszotta! (eddig nem próbáltam ezt, közel sem biztos, hogy a 64 bites flash file-nak köszönhető) Viszont a beépített ablakba továbbra sem játsza le, hogy tudom ezt orvosolni, mert nem hiszem el, hogy az elmúlt nem tudom hány évben, mióta 64 bites gépek, meg linuxok vannak, az adobe (vagy bárki más) nem jött ki egy rendes 64 bites flash lejátszóra. Még arra is hajlandó vagyok, hogy másik böngészőt használjak, de nem ismerek nagyon egyet sem, tudtok valami tanácsot adni? köszi
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest