Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
válasz
upszilon #21063 üzenetére
Írtad hogy a virtualizáció egy marhaság. Nincs semmi haszna azon kívül hogy pistike lopott win-t futtasson rajta. Gondolom magát a virtualizációs megoldásokat üzleti környezetben nem kérdőjelezed meg.
Nézzük a Virtualboxot és társait: Nekem például állati jól jött hogy fel tudtam tenni egy Ubuntu-ra egy Windows 2003 szervert és úgy gyakorolni pl a domain környezetet a tanulmányaimhoz és ha csináltam egy kis káoszt akkor csak simán újrahúzni az Ubuntu-n belül.
Ráadásul szét sem kellett particionálnom fizikailag a merevlemezt.
Pistike sem vagyok és lopott XP-m sincs.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest