Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
válasz
Erasmus
üzenetére
Nálam igen. Ugyanígy nem jött be, és ugyanezt a hibaüzenetet dobálta ki, de mindig mást csinált. Van, hogy futott folyamatosan és dobálta, van, hogy megállt csak úgy, nem értettem, hogy mi van én sem. Mikor kikapcsoltam az AHCI módot a BIOS-ban, azután egyből jó lett. Mondjuk nem tudom mi köze hozzá, ha egyszer Live rendszer indult csak, na meg később miután felment a rendszer, visszakapcsoltam és jó volt.
Esetleg még ha nem friss a BIOS-od, akkor frissítsed, mert más különbség nem nagyon van a gépeink között.
Mod: jah mégvalami! A webkamera legyen kikapcsolva mindenképp, mert lehet attól van ez. Ugyanis ha az aktív, akkor az USB csatik nem működnek (megfelelően). Viszont lehet, hogy csak oprendszeren belül tod kikapcsolni a gombkombinációval.
ZCoyote: én is először ezekkel az alternatív kreátorokkal babráltam, de a probléma megmaradt.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ASUS notebook topic
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest