Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Aktív témák
-
válasz
Erasmus
üzenetére
Nálam igen. Ugyanígy nem jött be, és ugyanezt a hibaüzenetet dobálta ki, de mindig mást csinált. Van, hogy futott folyamatosan és dobálta, van, hogy megállt csak úgy, nem értettem, hogy mi van én sem. Mikor kikapcsoltam az AHCI módot a BIOS-ban, azután egyből jó lett. Mondjuk nem tudom mi köze hozzá, ha egyszer Live rendszer indult csak, na meg később miután felment a rendszer, visszakapcsoltam és jó volt.
Esetleg még ha nem friss a BIOS-od, akkor frissítsed, mert más különbség nem nagyon van a gépeink között.
Mod: jah mégvalami! A webkamera legyen kikapcsolva mindenképp, mert lehet attól van ez. Ugyanis ha az aktív, akkor az USB csatik nem működnek (megfelelően). Viszont lehet, hogy csak oprendszeren belül tod kikapcsolni a gombkombinációval.
ZCoyote: én is először ezekkel az alternatív kreátorokkal babráltam, de a probléma megmaradt.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest