Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Ennyiből le is töltheti az Ubuntu CD-t, bár kicsit nagyobb, de legalább nincsen tele illegális, tört programokkal. Meg talán a Win-ben a lemezkezelésnél is állíthatja, vagy bármilyen ingyenes, akár boot-képes progival. De a gond inkább akkor van, ha az XP nem állította el az aktív partíciót, hanem felülírta a rendszerbetöltőjével, ilyenkor kelleni fog az az Ubi CD.
Siiiiix: ennél hülyébb kérdést fel sem lehetne tenni. Egyrészről attól függ, hogy mire használod az operációs rendszert, másrészről meg, hogyan kérdezheted meg ezt egy Ubuntu topikban? Mit vársz? Majd biztos lebeszélnek róla...
Én mindenesetre ajánlom neked az Ubuntu-t, jómagam Windows 7-ről váltottam rá teljes megelégedéssel. De ne engem szidjál mikor neked nem lesznek hasonló, pozitív élményeid vele...
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gyermek PC játékok
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest