Hirdetés
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Köszi, de én nem erre gondoltam. Ez csak tűzfal magában. Én internet security szoftverre gondoltam. Szinte az összes nagy vírusírtós cégnek van. Kezdve az AVG-től vagy nyolcat találtam amit érdemes lenne kipróbálni mert komolynak tűnik, de gondoltam kipróbálás helyett inkább kérdezek tőletek. És mit látok, hogy nem ismeritek. Sokkal kevesebb kártevő és betörés-próbálkozás van linuxra mint windowsra, de a számuk nem nulla. Semmi meglepő sincsen benne, hogy én nem hiszek az "ááá-linuxra-meg-MAC-ra-nemkell-ilyesmi" mondókáknak. Én már csak ilyen vagyok...

Ezt az oldalt ismeritek?
(#19329) FixY67: Igen, tapasztalatból beszélek. Hosszú lenne elmondani és itt amúgyis OffTopic
(#19336) Nagytalp: Írod: win alatt sem használok se tűzfalat sem vírusírtót
Én igen, és ennek ellenére vannak gondjaim. Loptak már el szerződést a gépemről. A tiéden esetleg nincsen ilyesmi?(#19343) tomtyi: Köszi!
Mindenkinek köszi! Aranyosak vagytok, de nekem valódi, használatból adódó tapasztalara lenne inkább szükségem a linux alatt...
Aktív témák
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest