Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Microsoft Rewards
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Igen, igazad van, mert nem voltam elég pontos ezzel a kijelentéssel kapcsolatban.
Én is árultam ezt a fajtát, de valóban régen, még akkor amikor megjelent a piacon, és bizony nagyon sok hibás volt, sokszor már nálam el sem indult a dolog, vagy vissza kellett vásárolni azt pár nap múlva, de sokszor 1-2 hónap múlva jöttek a visszajelzések hogy a kártya nem működik tovább.
A meghibásodási arány nagyon magas volt, amit jeleztem is gyártó felé, akik tudtak a dologról, és cserét javasoltak számomra.
Sajnos ez a széria elég sokáig a piacon volt, és még van is, hiszen sokan ezt kínálják eladásra nevetséges áron.
Tudom hogy nálad már a friss verzió van, amiben valóban szinte alig van hibás darab, és nincs is vele semmi gond, természetesen csak az tudja megvédeni a terméket, aki nem a hibás szériát árulja, nyilván ezért is reagáltál a pár hozzászólással feljebb leírt dolgokra, amit igazából vártam is, hiszen tudtam, hogy látogatod a fórumot, és szemet fog szúrni számodra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nokia 6510 eredeti bőrtok, elő és hátlap
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest