- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csak teoretikusn, de mi van akkor, ha éppen ez a cél? Jól megszedik még magukat a gyárépítésen, ahova egy elavult tech-et építenek be....
Sajnos nagyon életszerű, ha erre gondolunk.
Én azért abban bízom, látva ezt az Egyetemi Tudásparkot, ami 2018-ban elindult zöldmezős beruházásként, hogy egy ilyen múltú egyetem renoméját nem akarják a porba gyalázni teljesen. Így is a békasegge alatt vagyunk az egyetemek rangsorában. Különben először én se értettem, miért ennek a projektnek részeként jön létre a vakcinagyár, amikor bárhol megépíthetnék külön is mindentől. Mindegy is, én reménykedek, hogy hasznos lesz/hasznossá tehető a vakcinagyár, meg aztán minek épül egy fejlesztő-kutató centrum is, ha ebben a gyárban már kész recept alapján főznek? (vagyis nem véletlenül épül amellé)
Azt is el tudom képzelni egyébként, hogy csak taktikáznak azzal, hogy kínai vakcinagyár épül, aztán ha az ellenzék massza nagyon ráépít erre, majd felfordítják a lapokat és mutogatnak majd, hogy a galád baloldal megint csak rossz hírüket akarja kelteni mindenütt! De amúgy meg bármi lehet, az tuti, hogy anyagilag mindenképpen jól akarnak/fognak járni, efelől nincs kétség.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Star Citizen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest