- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
attisx
addikt
Azért egy zeneszerzőt könnyebb helyetesíteni, mint egy regényírót. Félreértés ne essék, nem akarom John Williams tehetségét vitatni (magam is minden idők egyik legnagyobb filmes zeneszerzőjének tartom), de az általa lefektetett alapok mentén szvsz egy Michael Giacchino, vagy egy Ramin Djawadi tisztességgel tovább tudná vinni az SW-t...
-
-
Nos, az meglehet, ám úgy vélem nekem némileg kellemesebb élményben volna részem, ha az általam preferált hulla(jócsaj) mögé bújnék.
( Nagyduzzogva, kétszer-háromszor, hátulról, a falnak döntve..)
Mindenesetre kivont.. ő karddal várom a következő csörtét Jóuram!
(#8992) LendvaiFeri1: Az is valami. Bár, lehet kissé szétszúrt állapotban lesz..
Avagy...
-
-
Gém of Trónzban és Mémwarban mindent szabad!
Úgyhogy, ha már cukiságnál tartunk, az alább megtekinthető - és mély bánatomra nem megkóstolható.. - hölgyeményt ajánlom szíves figyelmedbe Sareth Nagyúr!(#8983) LendvaiFeri1: Ugyan, ez a legkevesebb! Örülök, hogy hozzájárulhattam a felnövekvő generáció egy egyedének szellemi (
le)épüléséhez!(#8985) SzalaiG: Én sokkalta inkább a lepedőre vagyok irigy...
(#8986) Gyuri27: Gyuri uram! Úgy vélem, finoman leplezett kérésed értő fülekre lelt!
-
-
-
-
-
-
-
laceszgamer
addikt
Igazából csak egy kommentel feljebb van a lényeg. Az a kép alapból elmondott mindent.
Én csak a szeme alatt vér miértjére lennék kíváncsi... ugye mindenki arra gondol, hogy Melisandre csinál valamit.... de a vérből vérmágiára is lehetne gondolni... az meg vicces művelet... gondoljunk Drogora.
-
-
madgie
titán
Ebben a filmben egész jó Coster-Waldau.
-
A fear olyan volt amilyen, nem megyek bele. De a twd új évad eddig rohattjó! A z nation-t meg pont azért szeretem mert zombis de nem veszi komolyan magát. Minden poént meg ötletet kipróbálnak ami a ted-be nem mehetne mert az rendes zombis sorozat.
Szal szórakoztatóak a szituációk meg néhány beszólás. -
rétisün
veterán
küldd be a junkie-ra, game of thrones, magyar jelenlét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen autót vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest