- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
Susnyas #46935 üzenetére
Szia!
Először is DD-WRT-re dd-wrt_webrevert (ez a gyári fw módosított változata) kell, majd erre mehet fel a vargalex build!
-
-
-
válasz
Susnyas #36423 üzenetére
Egy kérdést megér szerintem, a személyes ismeretségi körömben volt már két ember is, akik szintén ebben a cipőben jártak, és kérésükre kaptak is publikus címet, természetesen felár nélkül! Ha ez nem volt jelezve a szerződésedben, akkor ez a szolgáltatás így nem teljes értékű, tehát szerintem reklamálható a dolog! Aztán majd meglátod, milyen sikerrel! Légy kitartó!
-
-
-
-
cimp
senior tag
válasz
Susnyas #31861 üzenetére
Nekem is van ilyen, ha a változtatás hatása megvan, akkor nem foglalkozok vele. Szerintem a web-es session kapcsolata akad el valahol. Megcsinálja, csak a browserben nem látod. Van, hogy újra kell indítani. Szerintem a vas nem túl alkalmas a tőle várt műveletek gördülékeny végrehajtására. Ennyit lehet tőle várni. Én így is el vagyok rajta csodálkozva, hogy hogy bont ki egy tizen gigás rarolt filmet.
-
-
-
válasz
Susnyas #31864 üzenetére
Milyen segítséget adjak? Szerintem a kérdésre kaptál választ, ezzel kapcsolatban én többet nem nagyon tudok mondani, esetleg még annyit, hogy ez csak példa volt, de természetesen szolgáltatások újraindítása más beállítások módosításánál is ugyanígy előfordul, ez pedig némi időbe telik...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Macbook Pro 13" 2020, M1, 16GB RAM, 256 GB SSD, Touchbar, tökéletes álapot!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged