-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Grapet #44449 üzenetére
Hi!
Legjobb tudomásom szerint vargalex buildben nincs ilyen opció, viszont Gargoyle-ban van! A neve "Web Usage"! Látod vele, hogy melyik gép milyen oldalon jár éppen, illetőleg szerintem azt is, hogy milyen kifejezésekre keres! Bár ez utóbbi nem 100%, mert ilyen képet hirtelen nem találtam, de Tomato-ban így van!
-
Centaurus
tag
válasz
Grapet #38669 üzenetére
nem hiszem
.... ha nem bonyolódtam volna bele ebbe az egészbe így az estére akkor lehet hogy én sem lettem volna ilyen korlátolt
na az a lényeg hogy ha az emberek azt írják hogy a felhasználónév az ftp!!! akkor ne akarjon odaírni egy másikat
röviden ennyi
Minden áron mást akartam odaírni pedig kézefekvő volt hogy mi való oda -
suste
veterán
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Grapet #31639 üzenetére
Hi!
Természetesen az ötlet megvalósítható, én anno ki is próbáltam. Nyilván extroot kell hozzá a szükséges csomagok miatt. Illetve van egy wiki oldal is róla.
-
woodworm
veterán
válasz
Grapet #23647 üzenetére
A Transmission fülön be lehet állítani az "Alternative speed" és a "Scheduling" együttes használatával egy meghatározott sebességet, ami a megadott intervallumban, a megadott napokon működik.
Napi több időszak esetleg a cron segítségével állítható, de erről (ha működik is) inkább az okosabbak nyilatkozzanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest