- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Thusor
őstag
válasz
DzSimi #42422 üzenetére
Nekem is ugyanez a nyomtatóm van. Csak bekapcsoltam a Vargalex csomagban található hálózati nyomtatást és a 9100 porton simán mindenféle beállítás nélkül tudtok nyomtatni. Sőt még scannelni is, bár ahhoz kell egy másik csomagot is telepíteni.
Közben látom megoldódott...akkor nem szóltam
.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DzSimi #42420 üzenetére
Szia!
A patronok állapotát nem is fogod tudni így lekérdezni. Elsőre próbáld meg, hogy a LuCI-ban a p910nd config-nál a Kétirányú mód-ot kikapcsolod. A klienst átállítottad IP alapú nyomtatásra?
Egyébként tényleg nagyon kevés nyomtatónál (eddig főleg néhány HP típusról hallottam) kell firmware feltöltés.
-
válasz
DzSimi #42417 üzenetére
És biztos vagy abban, hogy kell hozzá a firmware? Próbáltál nyomtatni rá a 9100-as porton?
-
vargalex
Topikgazda
válasz
DzSimi #42415 üzenetére
Szia!
Most a nyomtatással, vagy a scanneléssel van gond?
Szerk.: látom, a nyomtatással és firmware feltöltős móka (biztos az?). Ezt a firmware-t a linux-os (illetve a windows-os) drivernek is tartalmaznia kell. Persze lehet, hogy csak a driver egyik file-jából kell kivágni (azaz nem teljes file lesz).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest