- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
mackosajt
addikt
válasz
jozsef8 #43691 üzenetére
A 120-as netnek mennie kell gyári fw-vel is.
Ha az sem megy, akkor felesleges a 240-est megrendelni, mert nem fog menni, hisz a vonal lesz gyenge hozzá, minden valószínűség szerint.
Nekem 2,5 éve van meg a 1043nd, és azóta sosem fagyott le, valamint a sebesség mindig a upc hibáján múlt.
Mindig vitte majdnem fullon a sávot. 110-120 megás adatokat mért a speedtest.net -
válasz
jozsef8 #43691 üzenetére
A tesztek szerint vargalex builddel átmegy a 240Mbps!
Egyébként meg a Gbit/sec a portok sebessége, de ez nem jelenti azt, hogy ezt a tempót route-olni is képes!
A firmware-t (mint az már ezerszer le lett írva) át kell nevezni egy rövid névre, pl. firmware.bin, és így már simán fel tudod tenni!
-
mackosajt
addikt
válasz
jozsef8 #43674 üzenetére
pont nem túl régen kérdeztem hasonlót
Viszont nekem a 120-as net eddig is ment vele.Most kacérkodom a vargalex féle openwrt felrakásával, igaz, nem azzal a verzióval, ami a linken található linken is szerepel, hanem a legújabbal.
Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem a mesterekhez, hogy jól értelmezem, hogy a Mester legújabb fw-jét, openwrt-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory_vargalex_1.1.7.bin elég csak betallózni a gyári fw-s router firmware frissítős részén, majd restart után eljárni a blogban leírtak szerint, és már műkszik is?
Illetve ha nem tetszik, akkor hol egy egyszerű leírás a visszaútról?
Tudom, gúgli a barátom, de sajnos ki vagyok égve, ráadásul pár leírás nagyon kínai nekem (biztos a linuxos ismereteim hiánya miatt).
-
dzoli87
aktív tag
válasz
jozsef8 #43674 üzenetére
Szia, ezen a routeren nem valószínű, hogy menni fog a 240 Mbit/s, mert nem elég az hozzá, hogy gigabites portok legyenek rajta, hanem kell az erősebb hardver is hozzá (proci stb...) Cserélni kell, én is egyenlőre azért nem köttettem be a 240-es netet, mert ugyan ilyen routerem van és nem tudnám a teljes sebességet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest