-
Mobilarena
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsirics77
veterán
nálam most ezzel van tele
Jan 11 10:16:35 OpenWrt authpriv.info dropbear[23787]: Child connection from 221.139.3.177:35390
Jan 11 10:16:38 OpenWrt authpriv.warn dropbear[23787]: Login attempt for nonexistent user from 221.139.3.177:35390
Jan 11 10:16:39 OpenWrt authpriv.info dropbear[23787]: Exit before auth: Disconnect received -
mimey
tag
Szia!
Nagyon megköszönöm, ha tudsz leírást/rajzot küldeni róla, mert azt hittem, hogy egy Y elosztóval és egy toldóval megúszom.
Úgy gondoltam, hogy a beérkező 8 eres szálat egy toldón keresztül összekötöm az Y elosztóval, majd onnan az Y két oldali ágáról simán 2db 8 eres cat5 kábellel rákötöm egyik végére a routert, másik végére a beltéri egységet, de így valószínűleg nem az igazi.Egyébként krimpelő nélkül saját kézzel meg tudom csinálni?
Előre is köszönöm segítséged.
-
Igazából a következő a történet:
Téglásítottam a 1043-asomat, ami most gariztatás alatt van. Mivel router nélkül nem nagyon tudok meglenni otthon (főleg, hogy minimum 2 hét a garis ügyintézés), ezért vettem egy 3600-ast (egyébként is elfért volna otthon az erősebb hardver miatt) és azt terveztem, hogy akkor a 1043-ast felvinném az emeletre, hogy ott szórja a lenti router wifi jelét (az emeleten csak a lenti router feletti szobában van megfelelő erősségű wifi jel, ezzel a megoldással azt remélem, hogy a teljes szint lefedésre kerülne). Tehát két TP-Link router lenne "összekapcsolva". -
tobias40
veterán
Vakuljak meg de ott nem látom hol van leírva a Luci magyarítása..
A tothszabi oldalát próbáltam használni de vmi-ért nem tölti le és nem telepíti a csomagokat.
Próbáltam winscpvel is csak nem tudom hogy hova kell bemásolni a 2 file-t amit letöltöttem tothszabi oldaláról..Üdv!
-
jeriko2
tag
"a luci állapot felülete a ludas
ha beállítottad a miniDLNA véglegesre, akkor szedd le a rendszer/szoftver részben a luci.minidlna app-ot
ilyenkor eltűnik a miniDLNA konfig felület a luciból teljesen
de ezt úhysem turkálja az ember, csak az elején
nem saját ötlet, stevebeard mondta nekem is
vargalex-szel már beszéltünk róla, hogy az állapot fülről távolitsa el valahogy a miniDLNA állapot részt, mert szerintünk az emeli állandóan az egekbe a load-ot
ha másik fülön vagy, és frissítgetsz, akkor láthatod a felső sorban, hogy szépen visszamegy 1 alá a load (remélem )"Szia!
Nem használok miniDLNA-t, nincs engedélyezve. Akkor is fent áll ez a dolog?
Leszedtem, most lényegesen jobb a helyzet, de majd kipróbálom letöltéssel együtt (most nincs semmi)Ami furcsa, hogy 1.02-ről frissítettem, elsősorban tűzfal beállítások változása miatt. A config file-ok nagy része ugyanaz, átnéztem mindent, mi az ami eltér - transmissionnél pl. visszaraktam azt, amit 1.02 alatt használtam. Ezzel együtt korábban gond nélkül mentek ugyanazok a szolgáltatások (értsd: 0.8 feletti load sosem volt), most meg ha belépek Luci-ba, egy-két perc alatt 1 felett van.
Szia Vargalex!
Egy kényelmi dolog: Luci-ban a status/processes alatt a futó processeket nem lehetne PID helyett pl. memóriahasználat szerint csökkenő sorrendbe tenni?
Néha jól jönne... -
vargalex
Topikgazda
Szia!
A linkelt leírás alapján valószínűleg inkább az a hiba, hogy az a szerver, amivel ezt ellenőrzi, nem elérhető. Ezért is van az, hogy szerintem bármilyen platformon ez a jelenség. És biztos, hogy korábban nyitott is volt.
Persze meg lehetne nézni, hogy pl. 1.02.1 alatt is ugyan ezt írja-e. Gondolom van még olyan, aki azt használja. -
vargalex
Topikgazda
Hi!
Ebben még nem vagyok teljesen biztos, de úgy tűnik, hogy ez a 2.71-es transmission hibája. Ugyanis nálam a NAS-on fut a szintén 2.71-es transmission, a port forward biztosan jó, be is tudok kívülről telnetelni a portra. Azonban a WebUI és a Transmission Remote Control is Closed-nak írja a portot. És ugye nálam nem is OpenWrt-n fut a transmission.
Szóval megnézem majd a 2.75-el. Persze lehet, hogy más a gond.
Közben megnéztem a transmission oldalán és ezt találtam.
Szóval, nézd meg a CanYouSeeMe.org-on is a kérdéses portot. Gyanítom, hogy nyitottnak fogja mondani, lévén ahogy írtam, én is be tudtam telnetelni rá.
-
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
1. Nem baj, de ha nagyon szeretnéd, pipáld be nyugodtan.
2. A forgalmi szabályokhoz vedd fel.
3. Ha ez egy PC-n futó torrent (gondolom az, mert a routeren futó transmission-nak úgyis nyitva a port), akkor azt a Port továbbításhoz kell felvenni. Ott megadható a belső és a külső port is. -
Jim76
aktív tag
Nem értem kérdésed... 443-ról van szó, kizárólag https-t próbáltam, ha 80-ason akarnám akkor próbálnám http-vel.
Viszont a trsnsmission whitelist-jéről eddig nem tudtam, azt mindjárt belövöm a quadzero-ra
Köszi az ötleteket.
Valami release/
App specifikus dolog lehet, mert a mindennapokban amúgy amolyan hálózatos emberke lennék, csak kicsit nagyobb hálózatokban, az alap dolgokat remélem nem nézem azért beMégegyszer köszi mindenkinek
-
Sleek
senior tag
Ezek vannak a system log ban .
Log Type: Log Level:
Index Time Type Level Log Content
57 Dec 24 19:11:04 DHCP NOTICE DHCPSecv INFORM from 94
B
9
6
8:21
56 Dec 24 19:11:01 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.102
55 Dec 24 19:11:01 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94
B
9
6
54 Dec 24 19:10:56 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.100
53 Dec 24 19:10:56 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94:0C:6D:81:E8:0F
52 Dec 24 19:10:32 DHCP NOTICE DHCPSecv INFORM from 94
B
9
6
51 Dec 24 19:10:28 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.102
50 Dec 24 19:10:28 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94
B
9
6
49 Dec 24 19:10:28 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.102
48 Dec 24 19:10:27 DHCP NOTICE DHCPSecv DISCOVER from 94
B
9
6
47 Dec 24 19:10:27 DHCP NOTICE DHCPS:Send NAK
46 Dec 24 19:10:27 DHCP NOTICE DHCPSEQUEST ip c0a80267 is not in the address pool
45 Dec 24 19:10:26 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94
B
9
6
44 Dec 24 18:11:06 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.100
43 Dec 24 18:11:06 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94:0C:6D:81:E8:0F
42 Dec 24 17:11:20 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.100
41 Dec 24 17:11:20 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94:0C:6D:81:E8:0F
40 Dec 24 17:02:02 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.101
39 Dec 24 17:02:02 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 30:39:26:27
2:8C
38 Dec 24 17:02:02 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.101
37 Dec 24 17:02:02 DHCP NOTICE DHCPSecv DISCOVER from 30:39:26:27
36 Dec 24 16:49:40 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.101
35 Dec 24 16:49:40 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 30:39:26:27
34 Dec 24 16:49:40 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.101
33 Dec 24 16:49:40 DHCP NOTICE DHCPSecv DISCOVER from 30:39:26:27
32 Dec 24 16:11:33 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.100
31 Dec 24 16:11:33 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 94:0C:6D:81:E8:0F
30 Dec 24 15:12:11 DHCP NOTICE DHCPS:Send ACK to 192.168.1.101
29 Dec 24 15:12:11 DHCP NOTICE DHCPSecv REQUEST from 30:39:26:27
28 Dec 24 15:12:11 DHCP NOTICE DHCPS:Send OFFER with ip 192.168.1.101 -
Csontikka
aktív tag
-
SteveBeard
senior tag
Szia!
Te is tudod több, mint 3 hete adtam el a 1043-at. Az 1.1.5-ös firmware-rel. Itthon volt egy reset és a helyszínen én állítottam be az új tulajdonosnak, aki egy kukkot sem ért az egészhez. Azóta boldogan használja teljes megelégedettséggel, "csak" wifis routernek használva. Mobilok, laptop, asztali gép csatlakozik a routerhez.
Beleolvastam más fórumokba és ugyanezek a hibák mindenütt... torrent, dlna, wifi... legfeljebb kevesebben jeleznek hibát. Az is igaz, hogy kevesebben is vesznek 40 ezerért routert. -
Tin
veterán
jól hangzik...
direkt azért rendeltem ezt, mert évek óta gyártják, és rengetegen veszik. pont a wifire kellene pedig, mivel ugye a másik router képtelen jelet szolgáltatni a lakás másik végében.
van valami tuti módszer, amivel le lehet tesztelni ezt a wifi eldobálást? vagy használni kell pár hétig hogy kiderüljön?
-
Csontikka
aktív tag
Így van, és tudom is mivel veszik össze, a KODAK PULSE digitális képkerettel. Sajnos már többször végigolvastam a fórumot és én is erre jutottam, hogy bármit csinálok ilyen marad, csak gondoltam még 1 utolsó esélyt adok neki, bár megmondom őszintén a HSZ-ed után inkább feltettem az apróra
-
pár hete feltettem a legeslegújabb vargalex fw-t, azóta nekem mintha még gyakrabban csinálná (előtte 1.02.1 volt asszem)
lucin nézve 130mbps az rx/tx rate, majd ha elkezdek a notebook wifijéről ftpzni, egészen 1mbps-ig zuhan a sebesség...
ez azért is szomorú, mert az uj notebook és a router közt akár 8-9mbyte/s is megy, amikor épp megy ... ilyen sebességet még nem is láttam soha előtte semmi más wifis eszközök közt!
amikor vettem, azt hittem a 1043as a szent grál, de be kell látnom, nagyon nem
maga a használhatósága kérdőjeleződik így meg... mondanám, hogy pech, de amostani acer előtt a dell notebookommal is megvolt ez a probléma, csak akkor még nem értettem mi az ok - köszönhetően neked/nektek, már biztos h a router "rossz".
(előtte wrt54gl volt nekem is, tomatoval, soha még csak hasonlót se tapasztaltam, csak ugye a sebesség ...)
-
Tin
veterán
3 hétig kérdezgettem...
sajna a linksys sima g, ráadásul az a sorozat, amire semmi nem megy fel, ez utólag derült ki, a gyári fw-je meg nem az igazi. az én 54gl-em tomato-val tökéletes évek óta.
remélem nálam beválik az 1043-as, de mindenképp elérhető-újraindítható helyre teszem akkor, nem a padlásra.
-
cimp
senior tag
Azért mert az interface-nek kell legyen ip-je attól mert ő csak továbbítja a kéréseket. Vagy fix van neki, és akkor van neki a fix, vagy DHCP-n kap egyet.
"a LAN interfésznek minek ip?
ha se vezetéken se wifin nem csatlakozik hozzá semmi,"
Hát pedig pont ez lenne a cél. A kettes wifi a LAN interface-re van létrehozva, és arra akarok csatlakozni.
Na mindegy. ez most így marad. FIX ip-vel nat-olt háló. -
cimp
senior tag
Na még annyira sikerült rájönni, hogy ez elég kényes állapot. Már ha a wwan tűzfalbeállításait megváltoztatom akkor se működik a repeater funkció. Úgyhogy a bridgelés-nél is valszeg ezek is bekavarnak.
Nem a wifiről beszélek, hanem interface. lan kap ip-t ha bedugom az utp-t wwan meg az uj wifi felől.
A lényeg az, hogy a LAN interface-nek nincs IP-je DHCP-n csak ha a kábel be van dugva. a wwan felől nem kap IP-t. -
cimp
senior tag
Ha nincsenek összehidalva akkor mind akető kap ip-t külön. A wifi-s wifi-ről, a lan-os drótról. ha rá van dugva. Ahogy összehidalom a lant a wwan-al elérhetetlen a router. se wifi-n se dróton nem csatlakozik. Reset és kezdés elölről. Eddig.
De most leállok. Mert már ezzel álmodok. Ilyenkor már csak azért se jön össze.
-
cimp
senior tag
Igen próbáltam. Most éppen a szerint küzdöttem, és e közben nyekkent meg. Már egy ideje azt csinálom, hogy van egy jó config elmentve és reset után vissza és folytat onnan. De most az a baj, hogy a reset se megy.
Mivel nem boot-ol be. Illetve most kívülről olyan mintha be bootolt volna mert a sys led abbahagyta a villogást de resetre nem reagál se rövidre se hosszúra.failsafe módban rá tudok menni, akkor melyik parancs állítja alapba?
-
1-1,5MB-os sebesség??? Ennyit bír ext4-el Neked?
Mondjuk ennyit nekem is tudott anno ext3-mal, sőt később egészen 3,5MB/sec-ig is felment!
-
SteveBeard
senior tag
Sziasztok!
Én innen okosodtam:Mivel az enyém noname, ezért nem volt egyszerű, de pont beletaláltam.
Egyelőre a titkosítással küzdök, de majd csak összejön...Doberman
A titkosításban nem tudsz segíteni?
Egyébként néha leszakad a kamera, ezért gyorsan megcsináltam a scriptet is hozzá, hogy újrainduljon, ha leáll.
Ma egyszer volt ilyen... a log szerint. -
-
-
cimp
senior tag
Na igen! a te leírásod alapján kavart be nekem, h az új ap-t is tegyem az új interface-re!..? ez nekem nem hidat jelentett, hanem amikor létrehoztam arra tettem rá. De egy alényeg, köszönöm a segítséget.
Még valaki maradjon ébren míg nem rakom össze, mert megint nem alszok egész éccaka!
-
tejeskifly
aktív tag
Emiatt annyira nem áldoznám be a gigabites kapcsolatot, ígyis viszonylag lassan másol ftp-re.
Illetve nincs szükségem folyamatosan a samba szerverre. Csak időnként, és mellé nem is lenne nagyméretű adat mozgatva rajt keresztül.Ezért tökéletes megoldás lenne egy tunnel putty segítségével, vagy egy vpn kapcsolat. Bár vpn-hez nem találtam csomagot, a csomagkezelőben.
-
cimp
senior tag
Na ez nem működik. Luci a létrehozott wifi-s hálózattal egy kalap sz....
Elszáll azzal a hibával amit tegnap írtam. De a config filet is hiába állítgatom nem működik.
Azt mutatja, hogy ott van a másik wifi és be van kapcsolva, de a telefonom nem hozza fel mint elérhető hálózatot. Pedig a wifi led akkor kezdett villogni a routeren mikor engedélyeztem. Azt sem igazán értem, miért kellett neki külön interface-t létrehozzon, és miért nem tud a lan -on műödni!? -
Moric
aktív tag
A rég routerem a 1043nd. Az újabb az egy Netgear router amihez nem találtam dd-wrt-t, csak open-t.
Azért gondoltam, hogy ezt tenném be, mert elvileg a dd-wrt tudja azt, hogy wifin összekötöm a két router és utána még wifin tudok csatlakozni hozzá Repeater bridge.
Az AP kliens kapcsolat azért nem jó, mert ott csak vezetéken lenne net. -
cimp
senior tag
Köszi, ezt én is megtettem, de ez csak találgatás a részemről.
Luci-ban a lehetőségek is láthatóak, és a validálások is megvannak. Így meg írogat az ember találomra.
Az alap kérdéstől meg, hogy wds-t hogy csinálok meg még mindig távol vagyok.Most létrehoztam egy másik AP-t ugyanazzal a ssid-el meg minden beállítással mint az eredeti. De nem vagyok benne biztos, h ez a jó megoldás.
-
chipi89
tag
Mondjuk még eddig nem állt le, pedig a gépen van kb 5 órája bekapcsolt állapotban. Kapcsoló nem található a kütyün. Csak táp, mini usb és egy visszajelző led.
Másik kérdés(ek):
Milyen fájlrendszert használjak rajta? Ext3?
A merevlelezek mennyire bírják az 5C fokot?
A hálózati elosztóm a padláson van. És onnan osztom el az egész hálózatomat. Külső panel antenna, belső háló stb.....
Egy zárt rack szekrénybe került minden. -
chipi89
tag
Exroot egy pendriven van rajta.
Ez egy [western digital] merevlemez. -
nihill
őstag
Köszi este majd újraindítom a routert.
Egyébként sokszor van olyan, hogy maximális térerő meg minden, de tetű lassú a net. Sőt hogy pontos legyek inkább ez a jellemző és az a ritkább hogy normálisan megy. Mindeközben a kábelen rádugott asztali gép semmit nem lassul azon tökéletesen megy a net. Ez mitől lehet? -
vargalex
Topikgazda
Szia!
Korábbi verziókban valóban bug-os volt, küldtem be patch-et is. 3 napja bekerült egy kicsit módosított változata.
Először az 1.1.4-es buildembe került bele.
-
GBRDVD
tag
Köszi a választ, azthittem, hogy a 1043-nál jelenleg nincs jobb, de tévedtem.
Megnézegettem az írásokat a 3600-asról, és rájöttem, hogy akkor már még 2-3 ezer, és inkább két 4300-as...
Fel is tettem a kérdést a 4300-as fórumban. Korábban azt írták itt nekem, hogy mindent csak párban, ezért akarok mindenáron 2 eszközt, de ha meg lehetne oldani olcsóbban, az is jó lenne...
-
zolee1967
tag
Szia!
Egy kicst változott a helyzet. Amikor kitettem pendrivre akkor simán lejátszotta és az audió angolul és magyarul is. Másik forumon azt olvastam hogy a DTS hangsáv okozza a problémát.
A javaslatok alapján "MKVMERGE" nevű programmal kivettem a DTS hangsávot, de ekkor meg a módosított mkv-t nem volt hajlandó betölteni a tv a DLNA-n keresztül. Nem tudom hogy mi a gáz? van valakinek hasonló tapasztalata?Z
-
Begi
senior tag
Az egyszerre egy torrent töltése szerintem nem hülyeség. Persze queue-ban ott lehet a többi is. Ahogy néztem 2 letöltés már eléggé megterheli a routert. Ezért is limitáltam 1-re. A load igy 1 körül marad minden egyéb nélkül.
És tapasztalataim alapján nem fog gyorsabban lejönni 4 torrent, ha egyszerre, vagy egymás után töltöd. Sajnos a proci limit itt már bejátszik.( Azért irtam 20Mb/s -> 2MB/s-t, mert igy 10-es a váltószám. Nem akartam senkit félrevezetni. Számolni igy sokkal egyszerűbb, tisztában vagyok a byte és bit közötti váltoszámmal. )
-
Begi
senior tag
Nálam a 2/2 teljesen jó, úgy hogy elvileg 20/20-as netem van, gyakorlatilag 20/40
.
Kell hozzá swap és ext3/4. Még egyszer sem indult újra a router. Persze csak ésszerű keretek között használom. Egyszerre csak 1 torrentet töltök, természetesen mellette akármennyi lehet seedben, de olyan 8-10 szokott lenni maximum. -
-
MunezXBK
nagyúr
1. A HDD 100/100-as.
2. Azt írtam nálam nem jött be az okosság.
Ne adj a számba olyat, amit nem jelentettem ki!
3. Mikor segítséget kértem, nem jelentkeztél, főleg nem ekkora vehemenciàval, mint ahogy kijelentetted, hogy a HDD a hibás.
4. NTFS-ként felcsatolta, EXT4-ként nem volt hajlandó.
További remek ötlet?
-
nihill
őstag
Köszi, megpróbálom lementeni és átformázni akkor, mert szinte kizárólag a routeren keresztül akarom használni. Csak nem egyszerű feladat, mivel 2TB vinyó és vagy 80%-ig van adattal.
Tényleg, a belső formázó elvégzi a partíció igazítást? Mert win alól nem volt mindegy hogy hogy formáztam. -
CoolBoy323
nagyúr
jobb esetben nekem sem, de ha egy torrentet elindítok ne adj Isten letölteni, megfekszik az egész...
ma pl az Istennek sem akarta az egyik torrentet felfogni, h én azt seedelni akarom...
nem várok én sokat el tőle, de annyit talán mégis, h STABILAN működjön, ne önállósítsa magát...
szerintem elég béna cucc, ha tehetném inkább vennék asus-t, de tuti, h legközelebb azt veszek, ha egy hónapig nem is eszek
-
vargalex
Topikgazda
Hi!
Na, megnéztem én is ezt a repeater módot. A LuCI-s gond egy fordítási hiba miatt van, angol nyelven működik.
Eredetileg ez a szöveg: "Locked to channel %d used by %s"
A fordítás: "Zárolt a %s által használt %d csatornára"És itt ugye a paraméterek típusának megcserélése miatt nem tudta beilleszteni (a %d - decimális, a %s - string).
A következő verzióban javítva lesz (a fordító portálon is commitoltam, szóval az alap OpenWrt-ben is jó lesz). -
suste
veterán
na megoldottuk végre!!!!
hát nem egyszerű dolog ez: openwrt/luci alá repeater mód bevarázsolása
aki ssh-n konfigol annak hamar összejöhet, de luci-n alapból lehetetlen
valamiért nem hajlandó a luci lekezelni, hogy a wifi kliens kapcsolatteremtés után fel akarjunk venni egy másik wifit, kidob egy hibaüzenetet
új interfészen keresztüli létrehozásnál mutatni mutatja az új wifi hálózatot, de szerkeszteni nem tudja
de nem adtuk fel
mentést csináltunk, és a mentésben írtuk felül a 2. wificsatorna beállításait, majd visszatéve a mentést már működik is a dolog
luci továbbra is bojkottálja a repeater módot, mert csak részben jeleníti meg a wifi fülön az állapotot, de működik rendesenALEX! Ezért nincsen repeater mód az fw-dben? Ezt a luci hibát nem lehet valahogy javítani?
-
-
hudyfiu
senior tag
-
hudyfiu
senior tag
Pár hónapja az volt a gond ezzel hogy ha egy új wifit csináltunk ami AP (egy kliens mellett) akkor kifagyott a lucis felület, hibát dobott.
Csak akkor tudtam megcsinálni a repeatert ha egyszerre létrehozem minden interfészt beállítottam őket és csak utána nyomtam a mentésre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged