Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz chab7 #1797 üzenetére

    Legújabb érdekes jelenség, bár ez most valószínű szoftveres bug lesz. Skype beszélgetést próbálok épp a feleségemmel. A régi routerrel ebből a szobából már szaggatott volt a hang, csak ha a router mellé mentem akkor javult ki. Most hogy csak a laptop, teló, és vezetéken a settopbox van rajta, megy klasszul a skype is, közben böngészés is. A telefont szoktam webkameraként üzemelni mert a laptopomban nincs, viszont most valamiért a vezetékes adb összeköttetés nem ment. Gondoltam egyet, terhelendő a hálózatot, wifin csatlakoztatom a telót a skypehoz webkameraként (programja ilyet is tud).
    amint felcsatlakozott és a telóról is streamként folyamatos terhelést kapott a router, a laptopon a wifi visszajelző ikonja 95%-ról 0%-ra esettle azonnal.
    Az érdekesség az, hogy közben van hálózat, és a videojel is megy folyamatosan. a feleségem lát és hall is rendesen, tehát most jó az összeköttetés az eszközök között, csak épp a jel visszajelzése szűnt meg létezni.
    Ez viszont már szoftveres bug lesz az ubuntuban.

    Agyalok ma még meg tesztelek, de lehet hogy mégis csak felhívom én holnap az üzletet, hogy cseréljék ki, mert terhelve (még ha minimálisan is) több eszközzel nem stabil a wifije. Még benne vagyok az egy hétben, most kell lépnem. Max ha a csere darab is ugyanilyen lesz akkor megpróbálok más úton továbblépni.

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák