- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarat
tag
Sziasztok!
Sajnos ma elhalálozott, úgy tűnik teljesen a WDR3600-asom Vargalex szoftverével.
Az első halálozásoknál még visszajött belé az élet, de most teljesen halottnak tűnik.Vagy 15 eszközt kell kezelnie + Transmission + DLNA + Samba + FTP.
Amikor meghal akkor eltűnik a HDD. Samba már nem látja rendesen s a Transmission is hibásnak kezdi mutatni a fájlokat.
Ekkor újraindítom. Újraindítás után már nem kapcsol be a Wifi és elérhetetlen a 192.168.1.1 -en keresztül LAN-ról.
Eddig mindent kihúzgáltam belőle és 1-2 ki bekapcs után helyrejött. Egyszer sikerült Factory resetet kicsikarnom belőle a WPS/Reset-el.
A mai napon már nem reagál a Reset-re sem. Ha minden ki van húzva akkor a Power világít.
Ha rádugom a gépet a LAN portjára akkor mutatja a led, hogy fent van rajta, aszámítógép mutatja a kapcsolatot internet elérés nélkül, de nem érem el a 192.168.1.1-et.
IPCONFIG: Autoconfiguration IPv4 Address. . : 169.254.128.37 ami elég furcsának tűnik. Szerintem nem oszt neki IP címet.Van valakinek ötlete ogyan lehetne bele életet lehelni?
Ha esetleg másik router vásárlása válna szükségessé , akkor melyiket ajánlanátok, ahol ugyanezeket a szolgáltatásokat megkapom (ha szükséges akkor nem gyári firmware-el? DD-WRT, OPENWRT vagy Tomato)Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest