-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Az attól függ, hogy melyikre gondolsz. A mountosat elolvastam. Nem tudok a beépített felülettel formázni mert 2,2Tb fölötti az eszköz, és az írás ezen esetre nem terjed ki. Win alatt formáztam meg. Talán nem csinált mount pontot a progi amivel formáztam, és ezért nem tudja az automount felcsatolni? Bár a formázáskor "mnt"-t adtam meg Label-nek, pont azért amiért írtad... hogy fölcsatolja de ez nem történik meg... Azt sem értem, hogy ha látja és hozzá tudom adni a csatolási pontnál akkor miért nem tudom használni úgy mint a másik eszközt(azt lehet ide-oda csatolgatni és tudom használni, tehát a másik eszközzel ilyen tekintetben nincs semmi gond, ezért gondoltam arra, hogy a mount pont hiányozhat amit a wines progi nem csainált meg...) Szóval passz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest