Hirdetés
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galervin93
üzenetére
valószínűleg kevés a gáz benne. nekem még kellően hideget fújt, csak feltűnt, hogy hangos, én meg nem tudtam eldönteni, hogy tényleg az, vagy csak eddig nem volt olyan autóm, ami tud klímázni járó motor nélkül, és ezt kívülről el tudom indítani

megtudtam, hogy a hangja normális, de egész sokáig maradt a kompresszor magas fordulatszámon. töltöttek bele gázt, és utána techstreammel mutattak grafikonokat, hogy hogyan változik a hőmérséklet és a fordulatszám, ami most sokkal hamarabb esik le.
de grafikon nélkül valószínűleg bárhol megoldják
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest