- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABE
őstag
válasz
zolikaDB #3095 üzenetére
Próbálj ki egy Kubuntut, én tegnap próbaképp felraktam HP notira, és szépen felismerte a komponenseket. Mondjuk ettől függetlenül Windows-t használok továbbra is.
Külön letölthető angol nyelvi csomag tudtommal nincsen XP-hez: [link] Inkább egy angol nyelvű XP-t kellene felraknod. -
BluEyes
őstag
válasz
zolikaDB #3076 üzenetére
Ki kell próbálni egy csomó disztrót. Sajna alapból a legtöbbnek lesz valami bibije, amit utólag kell javítanod.
Az én tippem SAM, annak is ezen verziója. Remélem hamarosan kinn lesz a végleges is. Újraírhatóra írd ki, aztán Live módban ki tudod próbálni. Az asztalán van egy ATI-nVidia telepítő kirakva, klatty rá, valszeg nem lesz gond a vga-val. Ha minden műx meg tetszik is, bátran telepítsed fel. -
battisti
tag
-
StoneBridge
senior tag
-
ufonauta
aktív tag
-
battisti
tag
válasz
zolikaDB #1134 üzenetére
mindent, amit az automatikus indításból kiveszel, el tudod indítani máshonnan is. nekem csak a tps.exe (power saver) és a skype meg a nod32 van benne, ill. egy dumprep, ami nem tom, mi de gondolom, vmi rendszerhelyreállítással vagy -hibákkal kapcsolatos dolog. A többibe (boot.ini és hasonlók) nem nagyon nyúlkáltam.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1123 üzenetére
Az openoffice nem gyári. Még régebben szedtem le az asztali PC-re, oszt onnan pendrive-al átraktam a notira.
Egyébként olyan sok helyet nem foglalnak a gyári toshiba progik, hogy mindenképpen törölni kéne. Mert utána egyesével már nem lehet visszatenni, csak XP újratelepítéssel.
Én kitöröltem a C meghajtóról a tools könyvtárat, meg az i386-ot, meg még 2-öt, amiknek a nevére nem emlékszem. A progikat meg meghagytam és letiltottam az indulásukat az msconfigban. Így, ha akarom használom őket, ha akarom nem. -
StoneBridge
senior tag
válasz
zolikaDB #1107 üzenetére
Hi!
Azért egy Klipsch rendszert nem igazán lehet összehasonlítani a Genius-al, mind minőségben, mind árban más kategória.
A Genius 5.1-es rendszere 30e forintért meglepően jó hangot ad, ha van egy jobb hangkártyád és megfelelően beállítod a dolgokat, akkor tényleg nagyon ott van. A mély bőven jó, felére tekerve a hangerőt már rendesen dübörög. 150W-os a szett, ebből a mély 75W.
A fekete Genius rendszer szerintem egy másik lehet, azt hiszem az egy gyengébb típus.
Én főleg film nézésre és zenélésre használom, filmnél (DVD) nagyon előjön a házimozi feeling, zenére nekem meg bőven elég a hangja.
A hangkártya egyébként 7.1-et tud, csak ugye 5.1 van kikötve rá. Csatlakoztatás: 3 RCA az egyik vége (hangfalszettbe megy), ami a hangkártyába megy arról fogalmam sincs, USB-hez hasonló csati.
[link]
Link a szetthez.
EHD-nál 30e az ára, szerintem most ott a legolcsóbb. -
StoneBridge
senior tag
válasz
zolikaDB #1044 üzenetére
Pont ilyen szettet használok.
Ugye notebook hangjával nem kivitelezhető az 5.1, ezért vettem hozzá egy fentebb említett SB Audigy2 ZS 5.1 Notebook-ot (PCMCIA). Kb. egy hónapja 21e volt boltban.
Az eredmény ennyi pénzből szerintem
A hangkártya ára talán borsós (viszont sok mellékelt cucc van hozzá), de a hangfalszett ennyiért nagyon megéri, ugyanis 30e-ért vettem.
Gyönyörűen szól.
[Szerkesztve] -
Satellite
tag
válasz
zolikaDB #1076 üzenetére
zolikaDB!
A TOSHIBA LINUX-oldala itt van: [link], ahol szinte minden megtalálható.
A Recovery (és minden hasonló beavatkozás) előtt érdemes egy meghajtó-mentést csinálni, elvégre az ördög nem alszik.
A kb. egy évvel ezelőtti gépek helyreállító lemeze tartalmazott ez indulásnál egy választási lehetőséget, (1.Normal vagy 2.Expert mód), - és a másodikat választva ki lehetett választani az újratelepítendő partíciót.
A mostani gépeknél egyszerűbb a helyzet, teljesen automatikusan megy fel a system, de majd holnap beteszek kíváncsiságból egy kétfelé partícionált HDD-t egy gépbe, és megnézem, megmarad-e az eredeti felosztás. Elvileg igen, - de mostanában csak a szokásos Recovery-t csináltam, és utána nyúltam a PartitionMagic-hez, ezért nincs naprakész infóm. -
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1076 üzenetére
Ha odafigyelsz nem visz el D-t. Mielőtt telepítené kijön egy ablak, ahol figyelmeztet, hogy elvesznek a dolgaid. Noh má nem emlékszem pontosan de ott van egy talán beállítások nevű gomb, amire kattintva előjön a partícionálást felkínáló ablak. Ennek az alján be lehet jelölni, hogy a rendszer jelenlegi első partíciójára akarod a telepítést. Nah onnan mindent legyalul.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1070 üzenetére
Ehh mostmár napok óta tökölünk ezzel az XP kérdéssel.
Satellite kollégának abban valszeg igaza van, hogyha Toshiba féle segédprogamokat akarsz használni, akkor jobb felrakni a Toshiba féle XP-t. (bár még mindig asszondom, hogy el lehet lenni nélküle is)
Mint írtad neked is két patíciód van. Gondolom a C-n van az XP és minden felhasználói program. (így lenne normális) Akkor meg mi az akadálya, hogy felrakd a Toshiba féle XP-t? A felhasználói progrmjaid mennyiségétól függően 2-3 óra alatt simán újratelepíted az egészet. (progikkal együtt) Hiszen nem kell az egész vinyót formázni, csak a C meghajtót, így a D-n megmarad minden. És akkor futmi fog a Power saver, meg az összes segédprogi. Ráadásul lesz egy tiszta XP-d, amitől meglepően megtáltosodhat a masinád. -
Satellite
tag
válasz
zolikaDB #1070 üzenetére
Sehogy.
A Recovery DVD-n egy image-file van, (ilyet akár Te magad is csinálhatsz egy tetszőleges programokkal feltelepített gépről pl. a Norton Ghost-tal vagy a NERO BackItUp-jával) - amit csak egyféleképp tudsz felmásolni a HDD-re: mindenestül. Épp ez a lényege.
De ez a folyamat természetesen mindent töröl a célpartícióról.
Ha az így elindított gépedre aztán feltelepíted az összes számodra fontos újabb programot, és ez után csinálsz egy új image-mentést, akkor a végeredmény egy ''saját'' Recovery lesz, amiről már ezt az új állapotot telepítheted újra bármikor. -
battisti
tag
válasz
zolikaDB #1058 üzenetére
Most nem pontosan értem: te wifi adaptert keresel, egysrác keres routert, nem? Mivel neked van routered, azt kérdeztem, a kinézett pcimca kártya passzol-e hozzá szabványban. Ha igen, nincs gond. kiv. talán, ha nem csak otthon szeretnéd használni, hanem mondjuk külföldön meg hotspotokon, amik mondjuk vmiért nem kompatibilisek visszafelé (ennek mondjuk kicsi az esélye, a b-t meg az a-t szinte minden g-s támogatja).
Router tekintetében meg kinek mire van igénye, igaz, de a nagy lelkesedésben túlzásokba is esel. Ez a gigabyte a link szerint 13-16e Ft, emlékeim szerint az enyém (ami hasonló tudású) is bőven megállt tizenötből, tehát nem egy kurva drága cuccot ajánlottam. A router adatátviteli sebessége pedig nemcsak a külső (internetszolgáltató felé irányuló) sebességet, hanem a belső hálózatét is meghatározza, ami nálunk egyelőre nagyobb, mint a jelenleg 2 megás adsl-é.
és szerintem ez a téma már nem is ide való, l. a megadott topikokat
[Szerkesztve] -
battisti
tag
válasz
zolikaDB #1040 üzenetére
A felső kártyánál a linken az áll, hogy csak a 802. 11b szabványt tudja, és csak 128bites wepet, a 11 mega mondjuk elvileg bőven elég, ha csak egy gépet kötsz a routerre, a gyakorlatban max. 2 Mbitet kapsz úgyis. Milyen routered van, ez passzol hozzá? A nevesebb, okosabb kártyák viszont nem ennyibe kerülnek...
[link]
Az usb-snél érdemes talán megfontolni, hogy akkor mindig lefoglalja az egyik usb slotodat, míg ha a kártyalyukat nem használod másra, oda örökösre berakhatsz egyet.
egysrác, nekem dlinkem van (DI-624+), már több mint két éve megy, egyszer kellett resetelni vmiért, de sztem ezt már nem lehet kapni. A desktopban ezt a pci kártyát használtam hozzá: [link], bár ez a te szempontodból érdektelen. Van itt a ph!-n wireless topik, meg külön d-link is, de javaslom még a router kulcsszót is itt jobbra fent a keresőben (fórumtémák között). Pl.:
wireless hálózatok [link]
milyen routert vegyek? [link] -
Satellite
tag
válasz
zolikaDB #1052 üzenetére
Az előtelepített HDD-n található egy ToolsCD-könyvtár, ami a korábban CD-n mellékelt, gép-specifikus meghajtó-progamokat tartalmazza. Jónéhány olyan kiterjesztést is, (QuickFix Eng, ChipsetDriver, MsUpdate, CommonModule, stb.) amiket NEM lehet letölteni semmilyen honlapról. Ezek nélkül NEM (vagy megbízhatatlanul) fognak működni a kiegészítő szolgáltatások, (és végső soron a gép), - olvasd vissza a hozzászólásokat december elejétől!
Mivel ez a könyvtár egy mezei XP telepítésekor általában letörlődik, érdemes az új gépet először a telepített Windows-zal elindítani, (3 perc), a fent nevezett könyvtárat lementeni, - hogy majd erről (nem akármilyen sorrendben!) fel lehessen telepíteni a szükséges kiegészítőket. (De az eredmény még ebben az esetben sem fogja elérni a Recovery által feltelepített rendszer megbízhatóságát).
Minden egyéb kisérletezés eleve kudarcra van ítélve, - de persze próbálkozni lehet.
[Szerkesztve] -
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1048 üzenetére
Könnyen lehet, hogy azért nem megy a power saver, mert nem a Toshiba féle XP van rajta. Valahol a registryben megbújhat valami info, ami szól a proginak, hogy nem a Toshiba által kiadott XP-re akarod feltenni. De ezt a registryben megtalálni..., mint tűt a szénakazalban.
-
ataman
aktív tag
válasz
zolikaDB #1044 üzenetére
Az 5.1 Genius elődjét használom vagy 5-6 éve. Ugyanígy néz ki az is, mint a képen, csak nagyobb a basszusláda az újon, meg talán nagyobbak a hátsó hangfalai és más a távirányítója.
Korábban asztali gépre volt kötve, de jelenleg is DVD/CD-lejátszót használok vele. Nagy ritkán a Toshibámat is rákötjük, ha DivX-et akarunk nézni. Persze ekkor a sztereó hangot szétszórja 6 csatornára. A pénzét megéri, persze lehet venni jobb hangrendszert, de ez legalább kompakt. Kisebb szobába, lakótelepi lakásba ideális. És nincs műanyaghangja legalább. A hangkábeleit érdemes kicserélni esetleg vastagabbakra. -
egysrác
csendes tag
válasz
zolikaDB #1039 üzenetére
Ismerem a kis Logitechet, ilyet vettünk unokatesómnak és tudom milyen a hangja. Nekem egy Z3-e van szintén Logitech. A laptoppal nem szól valami szépen, a Hifi fejhallgató kimenetén sokkal szebben szól.
Van többféle külső hangkari, de az a legjobb amit belinkeltél, az Audigy2. Az ára tényleg borsos, én is azért nem vettem meg.
Vannak ilyenek is:
Ezek kicsit olcsóbbak, de nem tudom milyen a minőségük.
A Wifis dolog engem is érdekel, én pcmcia-s kártyát fogok venni, mert annak talán nagyobb a hatótávja, meg nem áll ki annyira a gépből.
Ha már itt tartunk, valaki tudni nekem mondani wifis-s routert ami nem drága és jó? -
egysrác
csendes tag
válasz
zolikaDB #1036 üzenetére
Hali!
Ha azt akarod, hogy szépen szóljon a Logitech vegyél egy külső hangkártyát, mert ami a laptopba van az nem fog belőle kihozni mindent. Nagyon kevés mélyet ad a laptop hangkártyája. Pl egy Audigy-vel már szépen szól
Nekem is Logitech-em van. Neked melyik típus van? -
BluEyes
őstag
válasz
zolikaDB #1033 üzenetére
Ha abban gondolkodsz, hogy 3 hangsáv (jobb, bal, szubbasszus) jöjjön ki a notiból, akkor olyan nem lehetséges. A kimenet 2 csatornás sztereo. De a számítógépekhez gyártott szub+2szatellit rendszerekhez tudtommal nem is kell 3 csatorna, a sima sztereoba gyugod, aztán a ketyere szétdobja a hangot mélyre(szub) meg közép-magasra (szatellitek).
[Szerkesztve] -
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1031 üzenetére
Pedig így, hogy kitörölted a különböző mappákból, még nem távolítottad el teljesen. Ott kell annak cinyelni a programok hozzáadásában a vezérlőpultban.
Ha gondolod átküldhetem mailban az általam használt verziót. 3MB Tedd fel azt! Az visszaírja a törölt fájlokat és beteszi magát a programok hozáadásába.
Ha egy mód van rá progit mindig ott törölj, vagy a progi saját uninstalljával, ha van neki. Még így is hagynak maguk után szemetet néhány mappában. -
zolikaDB
veterán
válasz
zolikaDB #1029 üzenetére
Jó, megtaláltam- C/windows/system32, s minden, ami úgy kezdődik: Tps...
Kitöröltem ezeket! Regcleanerrel is lepusztítottam, majd restert, újratelepít, majd restart, de NEM MŰKÖDIK!!!
A működő verziót nem tudnád nekem elküldeni?
ratkuzoltan_kukac_yahoo_pont_de
[Szerkesztve] -
ABE
őstag
válasz
zolikaDB #1026 üzenetére
Ilyet velem is eljátszott a Power Saver. Asszem a megoldás a következő volt:
1.: programot letöröl
2.: gépet újraindít
3.: programot felrak
4.: gépet újraindít
5.: imádkozik, hogy működjön
Próbálgatni kell, nekem is csak magától bolondult meg. És itt jegyzem meg, hogy az előre feltelepített XP volt rajta. Ennyit a gyári rendszerről... -
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1014 üzenetére
A fagyást valszeg az everest valamelyik modulja okozta. Egyszerűen kiakasztotta a gépet. Ilyet asztali PC_n is csinál.
Nem szeretem az ilyen programokat, mert azonkívül, hogy akár kékhalált okozhatnak még ráadásul pontatlanok is. Minek azt méregetni? Használd a gépet oszt kész.
Mivel neked nem a hozzáadott xp van rajta (amit egyébként én is kiheréltem, mert felrak egy csomó memóriazabáló alkalmazást, amik még a vinyón is helyet foglalnak.), tedd fel a Toshiba powershavert és az alapbeállításokkal jól szabályozza a ventit. Nem kell azt tovább piszkálni. Ezt a progit én is benne hagytam az XP-ben, mert jól műxik úgy, ahogy gyárilag be van állítva. Csak a kijelző fényerejét vettem visszább egy kicsinyt. -
Satellite
tag
válasz
zolikaDB #1021 üzenetére
Én csak csodálkozni tudok azon, ha valaki vesz egy megbízhatónak mondott hardvert, (legyen az pl. DELL, vagy NEC, - vagy akár TOSHIBA) - és a gyártó által sokszorosan tesztelt, kimondottan arra a hardverre készült (és talán a HDD-re nem véletlenül előinstallált) szoftverkörnyezetet minden különösebb indok nélkül lecseréli egy ''mezei'' oprendszerre, - amivel a gépe a felét sem tudja annak, amiért a szakmai elit az elmúlt 20 év alatt (talán pont ezért is) oda helyezte a piacon, ahová.
Aztán jönnek a különböző fórumokon a nyavalygások, - mármint hogy segítsen már valaki, mert itt és itt lefagyott, ezért meg ezért (vagy talán azért?) kékhalál volt, meg feltettem rá ezt meg azt, (''hozzáértő mondta, hogy ez kell hozzá), de mégsem lett jó, - stb. stb. stb.
Természetesen semmi közöm hozzá, ki mikor mit rak a gépére.
De könyörgöm: ennyire unalmas, ha valami gyárilag jól működik?? -
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #1019 üzenetére
Pedig a CD-n rajta van az XP.
Ez van ráírva a CD-re? ''Szoftverek helyreállítása''
Ez nem indul windows alól autorun, csak bootolva. Rakd be a CD-t indítsd újra a gépet, majd induláskor nyomd az F12-őt. Bejön egy menü és ott válaszd a CD/DVD menüpontot(Asszem a második.) és üss entert!
Egy ideig elmolyol, majd kijön egy ablak, ahol kiválaszthatod, hogy melyik partícióra akarod telepíteni. Ha egy van, akkor előbb mentsél mindent, mert letörlődik minden. Oszt megint enter és már telepedik is. (Érdemes új partíciót létrhozni neki, mert akkor legközelebb, csak azt kell letörölni, ha újrarakod a win-t. Én csináltam egy 15 Gigás C partíciót az XP-nek. Bár gyanítom, hogy a Vistának ez majd már kevés lesz)
[Szerkesztve] -
ABE
őstag
válasz
zolikaDB #1016 üzenetére
Ha nem a Toshiba dvd-ről telepítetted a winfost, akkor valami speckós xp-d lehet.
Ventillátort sikerült megzabolázni?
Árt-e a ventinek a folyamatos pörgés? Nem tudom, hosszú távon majd kiderül. De nem hiszem, hogy az állandó felpörgés és lassulás is jót tenne neki...
[Szerkesztve] -
ABE
őstag
válasz
zolikaDB #1014 üzenetére
Mondjuk a 898-as hozzászólásomban megtalálod a megoldást. Ha olvastad, akkor nem is kell leírnom megint.
Az előtte és mögötte lévő 10-20 hozzászólást is elolvashatod akár.
Én más megoldásról nem tudok, a Toshiba nemzetközi fórumán is csak az én ötletem volt használható.
ATI driverrel nálam a következő volt: 512 ram, eredeti driver: 64 megát ad, állítani nem tudom. Beleraktam még 512-t, átállt 128-ra a vga. Felraktam a legújabb drivert, 128 vagy 256 lett a választható érték.
sata driver: a winchester sata csatolófelületű, elvileg gyorsabb, mint a hagyományos ata 100/133, gyakorlatilag nem biztos, hogy van különbség, extra funkciót nem ad. Nálam a baj, hogy csak Toshiba dvd-ről tudom felrakni az XP-t, mert a saját xp cd-men (integrált sp2-vel) nincsen fent a sata driver. Mivel nincsen benne, ezért telepítésnél nem ismeri fel az xp a vinyót, kellene neki driver.
[Szerkesztve] -
battisti
tag
válasz
zolikaDB #1002 üzenetére
te, hogy kaptál a kezedbe laptopot, ha még egy nyamvadt drivert sem tudsz telepíteni?
A setup indítja a telepítést, a többi fájlban vannak az adatok (nagyjából...). A telepítők elindulnak úgy is, hogy van fent driver (mert a gépet feltelepítve kaptad - vagy te voltál, aki particionálni akarta, és rögtön legyalulta?), és kapsz egy figyelmeztetést, hogy előbb töröld a régit, mert baj lehet. A programok telepítése/törlésében is van atimegsemmisítő. Szóval lehet, hogy pl. sérült a ziped, ha nem indul el a setup.
A memobővítés hatásai nálam:
[link]
és ott katt a linkre. Mivel az xp úgyis megeszi a nagy részét, most utólag azt gondolom, tök értelmetlen volt bővítenem, mert a vista úgyis döcögni fog rajta - és még évekig nem is akarom felrakni. Mondjuk én nem játszom rajta nagyon, ha mégis, akkor is régiekkel, tehát lehet, hogy a játékoknál érezhető a bővítés hatása. Nálam még annyi előnye van, hogy kikapcsoltam a lapozófájlt, hogy ne nyekeregjen a vinyó - de hangsúlyozom, nem játszom a gépen. -
ABE
őstag
válasz
zolikaDB #999 üzenetére
Ha raksz bele még RAM-ot, automatikusan átáll 128 megára a vga memója. Én 512-t raktam még a gépbe, szintén akvában vettem Samsungot, minden okés vele. Ott helyben kipróbáltam a boltban, nem szóltak érte. Szerintem Samsung jó választás, nekem alapból ilyen volt a gépben, így biztosan nem akad össze a két memória.
Bővítés: áramtalanít, csavarok ki, fedőlap le, memóriát beleszuszakol, fedőlap vissza, csavart berak, gépet indít. 2 perc az egész.
Driver csere:
1.: vezérlőpult/programok telepítése: letörlöd a régi ATI drivert, majd gépet újraindítod
2.: letöltöd a legújabb drivert a netről, kicsomagolod egy mappába, majd futtatod a setup.exe-t, és magától mindent megcsinál
3.: gépet újraindítod, és ezután már a megjelenítés/beállítások/speciális menüben megjelenik egy ''keretpuffer'' nevű menüpont. Itt majd 128 és 256 mega között lehet állítani a vga-nak szánt memóriát. Megjegyzem, én nem igazán érzékeltem különbséget a két beállítás között. -
Kbali
nagyúr
válasz
zolikaDB #985 üzenetére
Egyébként valszeg azért dedikál csak 64 megát a vid. kártyának, mert csak több memóriával ad neki többet, nehogy a rendszernek meg kevés legyen.
A memória bővítésnél azért érdemes arra figyelni, hogy az eredeti gyári memóriával megegyező modult használj (érdemes az üzletben kipróbálni, memtest-et futtatni), mert a nem kompatibilis memóriamodulok fagyásokat okozhatnak.
A garanciajegyben benne van, hogy a memória házilag bővíthető, nem garanciavesztő tényező, viszont ha emiatt megy tönkre a gép, akkor buktad a garanciát (ezért kerül sokba a TT-nél a mem. bővítés, mert ha ott teszik bele, akkor erre is vonatkozik a garancia). -
imre05
csendes tag
-
ufonauta
aktív tag
válasz
zolikaDB #985 üzenetére
Hello a minap hozattam az L30-asomba 1 Gigát egy nagykerből 24 e pénzért. A középső fedél levétele után simán be tudod te is tenni. A Technotrade-vel beszéltem telefonon és azt mondták, megmarad a garancia. (megnyugtatásul, azért hívd fel őket)
Inkább az 1 Gigásat tetesd be 25-ért, mint a fél Gigást 20-ért. Pláne, ha később Vistát szeretnél rátenni. A most 10-én a toshiba oldalára feltett display driverben már állítható a lefoglalt VGA RAM mérete. (Bár lehet, hogy a régiben is állítható.) Így adható a VGA-nak 256 Mega és még mindig marad a Vistának 1.25 Mega. Mig, ha csak fél Gigát teszel bele, akkor a fennmaradó 0.75 Giga nem túl fickós a Vistának. Nekem az asztali PC-n másfél Giga van a Vistának. (Igaz még az erőforrás zabáló RC1 van rajta, de az legalább magyarul.) -
Szpájki
tag
válasz
zolikaDB #987 üzenetére
az hogy szarnak az ember fejére, csak igérnek. a notimat 35 nap alatt javitották meg jó persze pont az ünnepek is benne volt, erre belül a tiptop notimat karcosan kapom vissza.. nem vettem át visszapest.. amugy pécsi vagyok. a kedd szerda helyett csütörtökön ment fel. csütörtökön már ne is reménykedjek h ránéznek agépre, pedig csak azt kéne megállapítaniuk h cserélik-e az elemeket v csereutalványozzák-e kell-e hozzá alkatrészt rendelni.. jo péntek.. ugyancsak igérgetés, legkésöbb hétfő délelött hivnak.. délután hivom őket.. megnézzük és visszahivunk.. persze csak azt felejtette el mondani h mikor!!!... 2006.12.01 óta laptop nélkül vagyok!!!
holnap reggeltöl utálni fognak ahogy én őket..
itt kizárólag a szervizt szidom. pécsi képviselet full normál. -
garaizs
csendes tag
válasz
zolikaDB #789 üzenetére
Én is nagyon hiányoltam és már feladtam. Azt hittem, hogy a home edition intézője ilyen buta.
Tegnap vettem meg a L30-134-et, így aztán ma visszaolvastam a topicban és látom, hogy Nálad sincs. Na mondom mégegyszer átnézek mindent és láss csodát...
Vedd le a pipát ugyanonnét az eszköztárak rögzítése menü elől -
Satellite
tag
válasz
zolikaDB #834 üzenetére
Azért vigyázzatok, nem mindegy, melyik gépbe milyen memóriát raktok.
A 1410-es (2002-es modell) gépbe nem jó a DDR2-es modul, ráadásul az FSB frekvenciája sem azonos.
Szerencsére a lapkákon lévő bevágás máshol van, tehát a gyártók ezzel eleve kizárták, hogy tönkremenjen valami. -
battisti
tag
válasz
zolikaDB #774 üzenetére
Én kb. ötévente egyszer particionálok, de most is csak annyira emlékszem, hogy van egy csúszka, amit arrébb kell húzni, továbbá el kell dönteni, milyen fajta partíciót szeretnél. Viszont ha már úgyis a ph!-n vagy, ajánlom, hogy itt jobbra fent írd be szépen a keresőbe, hogy particonál, válaszd ki a fórumtémáKban legördülőt, és voilá! Vagy ha úgyis újratelepítesz, az xp telepítő is megparticionálja neked a legelején (bár ezzel a toshiba recoveryvel még sosem próbáltam).
remek, időben érkeztem
[Szerkesztve] -
battisti
tag
válasz
zolikaDB #765 üzenetére
Érdekes, én nem raktam újra a windowst... simán particionáltam pmagic-kel, és a kisebb partíción ott volt szépen megőrizve, most már nem olyan hülye az a program, mint régen. Vegyél le egy másik pm változatot, hátha az a baja.
Kieg. Én először xp-n belülről próbáltam particionálni, mint a desktopomat, de azt valamiért nem hagyta, akkor nyúltam partition magichez.
[Szerkesztve] -
anjani182
őstag
-
d900t
senior tag
válasz
zolikaDB #725 üzenetére
A budapest MM és Saturn üzletek 50db-ot kaptak fejelnként. A vidékieknek ennyi sem jutott. A budapesti üzletek többségében még egy napig sem tartott ki. Nem is lesz több. A MM veszteséggel árulta, akkor sem érdekében többet hozni, ha egyébként lenne még.. Az egész ügy ismét csak az EW szivatásáról szólt.
[Szerkesztve] -
-
Silencer83
addikt
válasz
zolikaDB #717 üzenetére
yonah magos cerka M van benne, ami nem speedsteppes, azaz nem csokkenti az orajelet, hanem folyton koxon uzemel.
mondjuk szobahomersekleten (nalam majdnem 25 fok van), 50korul van allandoan, de a venti 99% ban nem is megy, ritkan kapcsol be. ha netezek msn, v zene , akkor szinte aligalig.
mondom, vedd csak meg, ennyiert bestbuy
es varunk majd szeretettel a clubba -
Silencer83
addikt
válasz
zolikaDB #702 üzenetére
ciao!
most sajna keves idom van, de irok nehany szot. szoval a wincsi tenyleg sata, es 1x512 ddr2 van benne [link], a cpu yonah magos es nem dothan, amiket emlitettel net zene msn stb makulatlan , nekem volt megy egy tudasban uez szintu toshibam csak 1gb ddr2 vel, fifa2007 max graf gyonyoruen megy, ill toca 3 is fasza volt vele..
sztem osszeszerelesi es felhasznalt anyagok minosege szempontjabol nem lehet panasz ra, nagyszeru kis masina.
meg irok meg ezugyben
cpuz szerint 4slot van ramcsiknak, 1esben van gyarilag az 512es modul
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest