- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
spyduck #3682 üzenetére
Ebben azért ne legyél biztos! Az Acer-nél sokkal jobb az MSI (a szomszéd szobában lakóknak Acer van és katasztrófális a kijelző valamint kiugrálnak a gombok a billentyűzetbő) igazából nem látok semmit ami egyértelműen jobb lenne a Toshibánál, mint az MSI-nél. Mind a két gép a márka legalja, csak a Toshiba sokkal drágább volt.
-
vinczetibor
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogy az X3100 nem játékra lett kitalálva, de azt nem vártam, hogy egy 33%-kal erősebb processzorral (ha csak a proci egy magját nézzük is) simán 33%-kal lemarad egy szintén nem játékra kitalált géptől. Azért ez több, mint lehangoló. Ezen a gépen még azok a régi játékok sem futnak amik véletlenül a másikon elfutottak.
Különben a legutolsó Toshiba video driver van a gépen. Annyit elvártam volna, hogy a hardveresen minden tekintetben gyengébbnek tűnő géptől jobb eredményt nyújtson. Úgy látszi, hogy a másik gép mégiscsak jobb hardveresen. Már csak abban bízom, hogy minőségileg jobb a Toshiba , mint az MSI, ezért vettem Toshibát. -
vinczetibor
aktív tag
Tisztában vagyok vele, hogy az X3100 nem játékra lett kitalálva, de azt nem vártam, hogy egy 33%-kal erősebb processzorral (ha csak a proci egy magját nézzük is) simán 33%-kal lemarad egy szintén nem játékra kitalált géptől. Azért ez több, mint lehangoló. Ezen a gépen még azok a régi játékok sem futnak amik véletlenül a másikon elfutottak.
Különben a legutolsó Toshiba video driver van a gépen. Annyit elvártam volna, hogy a hardveresen minden tekintetben gyengébbnek tűnő géptől jobb eredményt nyújtson. Úgy látszi, hogy a másik gép mégiscsak jobb hardveresen. Már csak abban bízom, hogy minőségileg jobb a Toshiba , mint az MSI, ezért vettem Toshibát. -
vinczetibor
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete vettem egy L300 G11 tipusú gépet. (T2370 1.73Ghz, 2GB RAM (1GB-ról bővítve), X3100 VGA)
Eddig nagyon meg voltam vele elégedve. Sajnos, elkövetten egy hibát és lefuttatam a 3DMark2001SE-t és katasztrofális 3419 pontot kaptam.
Internetezésre vettem a gépet és nem játékra, de azért az kicsit megdöbbentett, hogy az öcsém MSI gépe (Mobil Sempron 3500+, 512 MB RAM, nVidia Go 6100) 4545 pontot ért el.
A gépemen Vista van, az öcsémén Xp. Talán ez okozhatja a rossz eredményt?
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Vagy ennyire rossz lenne az X3100?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Intel i5-8250U 12 GB RAM 256 GB SSD Lenovo Ideapad 330 eladó
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest