- MIUI / HyperOS topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
válasz
kw3v865 #7048 üzenetére
Most próbáltam a SpeedFan progit, az se írja ki a fordulatszámot. Nagyon hangosnak tűnik nekem a ventillátor annak ellenére, hogy csak 35 fokos a proci. Az automatikus órajel szabályzás is be van kapcsolva és szinte alapjáraton megy a proci, tehát nincs nagyon terhelve.
-
válasz
kw3v865 #6598 üzenetére
Az én Verbatim-em USB-s és szépen megy. Kérdés az hogy mennyire akarsz másolgatni, és persze hogy mennyit az USB-ről a gépre , a gépről az USB-re.
Szerintem átlagos felhasználás, torrentezés, backup-nál nem fontos az e-Sata nyújotta többlet.
Így addig ki lehet húzni olcsóbban, mid az SSD ára lejebb nem megy, mert ha az 500Gb -os elérhető árban lesz úgyis azt teszel a gépbe,nem?
Ezt szoktam hívni ésszerű sporólásnak. -
válasz
kw3v865 #6580 üzenetére
Ez nem balf@szság !!!
Ha kicsit utána néznél, vannak olyan Toshiba notebookok, melyek 2 wincseszterrel használhatók. Nyilván a gyártáskor nem gazdaságos 2 verziót csinálni a burkolatból, igy a tiéd a csoróbb kivitelű 1 wincsisbe ugyanúgy kinyitható a wincsi rekesz csak épp csatlakozó nincs. -
benjoe1
aktív tag
-
alfa147
tag
-
alfa147
tag
válasz
kw3v865 #5650 üzenetére
kw3v865:
Sziasztok!
Azt hiszem, elhalálozott a Toshiba A300-1NO típusú notim
Eddig tökéletesen működött, de amikor legutóbb bekapcsoltam, csak egy fekete képernyő fogadott, a BIOS-ig se jutott el. Újraindítottam, de hiába.
Szerintetek lehet valamit csinálni neki, vagy egyenest vigyem a szervizbe?Hello!
Mire jutott a szervíz a géppel? Mi volt a hiba? -
Kbali
nagyúr
válasz
kw3v865 #5379 üzenetére
Ha jól értem, oprendszer nélkül fogod venni - ugyanis ha nem, akkor minden a gépen van, driver CD nincs, előre telepített rendszernél ToolsCD könyvtárban vannak a Toshiba saját cuccai, azokat tudod kiírni magadnak.
Egyébként pedig valóban modellszám, oprendszer alapján tudsz keresni/találni a Toshiba honlapján. -
gjon
csendes tag
válasz
kw3v865 #5379 üzenetére
Hi
Azt nem tudom, hogy a Satellite-A300-1NO-hoz adnak-e driver cd-t, de ahogy említetted a toshiba oldaláról mindent le lehet töltetni.
Én két hete vettem egy Satellite pro L300-at és a netről kellett letöltöttem a drivereket. Nekem is rengeteg drivert talált a gépemhez. Tapasztalatom, hogy minél jobban leszűkíted a keresését (short modell no., nyelv, op. rendsz. stb. megadásával) annál pontosabb lesz a találat, és azok biztos jók is lesznek. Egyébként jó pár utility találatot is kidob, ami a működéshez nem szükséges, csak a komfort érzetedet növeli (pl. tapipad progi, powersaver stb.). -
Piotre87
csendes tag
válasz
kw3v865 #5266 üzenetére
olvass vissza, rengeteg megjegyzés van hozzá az utolsó 1,2oldalon...
Ellenben én nem nagyon találtam semmit itt fórumon ezért megkérdeznem Toshiba A350-13A ról van-e már valakinek véleménye, tapasztalat? Megbízható-e?
Illetve olyan érdekelene aki belelát ebbe vagy ebben dolgozik hogy ára vajon meddig fog csökkeni, hol fog beállni? mert eddig elég rendesen ment lefelé csak kérdés meddig? 335E volt megjelenésekor ma már 268tól megkapható.
Még egy kérdés: nem adnak hozzá drivereket le kell tölteni addig tiszta de Vista jár hozzá..arról se kapok telepítőt és fel van rakva vagy hogy???üdv, Peti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Assetto Corsa
- Dying Light: The Beast
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Hardcore café
- Cyberpunk 2077
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- További aktív témák...
- Latitude 5330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjolv új akku gar
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest