- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruadi
csendes tag
válasz
Sz.Miki #4199 üzenetére
Szia!
Nekem 1hete van a300-1jh notim, eddig teljesen karcmentes. (Jó mondjuk nagyon vigyázok rá.) Viszont ahogy gyűjti az ujjlenyomatokat az borzaszó, ha nem is minden használat után, de minden második használat után törölgetni kell.Őszintén szólva, ugyanúgy mint másik notebook, ha a kijelző sarkát fogva akarod felnyitni akkor természetesen "nyeklik",de egyáltalán nem recseg.amúgy nagyon masszív, vastagabb is maga a notebook és a kijelző is mint más notebookoké. -
ABE
őstag
válasz
Sz.Miki #4142 üzenetére
Toshibákhoz alapból 2 év garancia van, ez szerintem megnyugtató. Persze az alacsonyabb árkategóriában nem szabad csodát várni egyik gyártótól sem, de én egyértelműen a Toshibát ajánlanám az Acer-rel szemben.
Ebben a topicban leginkább szoftveres gondok szoktak előkerülni, általában azok is orvosolhatóak.
Ha a géphez előre telepített oprendszer van, akkor automatikusan fel vannak téve a driverek is. A gyárilag adott lemezek szerintem nem sokat érnek, mert úgyis érdemes frissíteni a rajta található cuccokat a netről. Egyszer le kell menteni a Toshiba oldaláról a drivereket és szoftvereket, aztán nincs gond újratelepítésnél sem.
-
raci
csendes tag
válasz
Sz.Miki #4142 üzenetére
Megbízhatóság szempontjából szerintem jók a Toshibák. Bár nekem jelenleg problémám van vele. Acereket alapból nem szeretem, kinézetük sz*r (legalábbis nekem nem tetszenek ezek a nagyon lekerekített dolgok), belül pedig ugyanazt tudják mint más notebookok. Persze árban különböznek.
Kinek a pap, kinek a papné...
Mellesleg a driverrekkel kapcsolatban valóban "kényelmetlen" hogy netről kell leszedni, de hát ez van..
-
spyduck
nagyúr
válasz
Sz.Miki #3643 üzenetére
Tudom, h ez egy Toshiba fórum de ha erős és megbízható gépet akarsz akkor Dell Vostro 1500 vagy HP Compaq 8510p-t (ASIS kizárva) vegyél (sajnos ezek min. 240k-ba kerülnek). Ez az A300 nagyon szép és tetszetős de ennyi pénzt nem ér. Nekem volt HP Pavilion Dv6000-em, az is ilyen lakkos borítású volt, könnyen karcolódik és az ujjlenyomat is rögtön meglátszódik rajta, és a VGA teljesítménye elég gagyi. Nem fogtam még a kezemben A300-at úgy, h nem mondok róla semmit, csak sejtéseim lehetnek, de a lentebb linkelt cikk se dicséri. A Max 200k-val meg az a probléma, h vagy veszel egy strapabíró és megbízható gépet de nincs benne erős VGA, ezt meg is tudod már tenni 120k-ból, vagy veszel egy olyan gépet ami szép és erős benne a VGA de nem vmi hosszútávra lett tervezve.
A végső lehetőség a Toshiba A200 (160k) ami nem egy nagy minőség de olcsó és jó a szervize, azon kívül ennyi pénzért ajándék az a VGA, persze a noti nem játékra való -
ABE
őstag
válasz
Sz.Miki #3638 üzenetére
Nem sok panasz szokott érkezni a Toshibákra, legalábbis a fórumot figyelve ez szűrhető le. A linkelt gép procija elég erős, ha semmi extra igényed nincs. A gép maga egy új darab, ennek megfelelően egyelőre kicsit túlárazottnak tűnik, de sok infó nincs róla, hogy az A200-hoz képest mi változott meg, ami indokolná az árkülönbözetet.
Szerk.:
Mindenesetre tisztázni kéne, milyen elvárásaid vannak a géppel szemben, pontosan mit futtatnál rajta, milyen körülmények között üzemelne, stb.
200e körül van viszonylag erős VGA-val Satellite A200-as, ezek most elég kedvező áron kaphatók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest