- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VANESSZA1 #7059 üzenetére
Azt még én se, de a másik fusi-nál úgy kezdődött, hogy az optika rögzítő keretének egyik csavarja a bill. alatt volt, azt is lehetett lekapni. Majd szétkapom a dell-t is, egy takarítás biztos ráférne. Napi szinten ezzel foglalkozó emberkék nekem nem fogják bemagyarázni, hogy mindenestől negyed óra alatt nincsenek készen
-
Chaser
legenda
válasz
vargapeeti #7006 üzenetére
Bárcsak tévednék
Nem olyan régi cucc ez, hogy hosszú távú tapasztalatokat lehessen róla mondani, 2 dolog viszont biztos: már idejét se tudom mikor fogtam először a kezembe bill-t és egeret, ami anyagában színezett volt soha nem kopott meg, ami festett volt előbb-utóbb elkopott róla a festék, legyen bármilyen minőségi cucc is. De igaz ez telóra, bármire.
-
Chaser
legenda
válasz
vargapeeti #7003 üzenetére
Az a szürkéd van ami matt és nem csillog? L500-1PU-t néztem, az is olyan, emiatt nem vettem meg, sztem előbb-utóbb le fog kopni. A másik verzióján meg lakk van, az meg napfényben lehet érdekes. Keresd meg Pilótát a fórumon, árul matricákat, sztem érdemes pár ezresért lefóliázni legalább a bill környékén levő részt.
-
Chaser
legenda
válasz
vargapeeti #6994 üzenetére
Pl memtest 86 bootolható lemezről, ha lerántasz egy livelinuxot jó eséllyel abban is van, de mintha win7-ben is lenne.
-
Chaser
legenda
válasz
vargapeeti #6992 üzenetére
Memóriatesztet futtattál?
-
Chaser
legenda
Ha számla nélkül veszek toshiba gépet akkor a későbbiekben tudok venni még garkiterjesztést? És meddig lehet ezt venni? Gyártási ideje a gépnek 2009.12.21., legalábbis innentől él a gar a toshiba garancia checken lekérdezve a serial szerint, 2 évig. Regisztrálva nincs. Ha regisztrálok az jár valami előnnyel, vagy az feltétele is a későbbi -remélhetőleg csak feltételes- meghibásodás ügyintézésének is?
szerk: Visszaolvasva annyi értelme lenne a reg-nek, hogy nem gyártástól indul a gar, hanem amikor megvásárolták? De ezt meg igazolni kellene valamivel ha jól értem.
-
Chaser
legenda
válasz
bandita125 #6977 üzenetére
Nem lehet benne vga-t cserélni.
L500-1PU -ról van vkinek tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Linux kezdőknek
- NIOH
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest