Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz csixy #8649 üzenetére

w1800r. csak a power led ég, ha utp-t adok neki, akkor azok is. valami még működik benne, de ki tudja mi...
    megy majd vissza garba, de mivel valszeg az utolsót vettem meg, így nem cserélik. olyan nagy könnyeket asszem nem ejtek érte. mostanában max 20 Mb/s hozott ac-n a 35 helyett. elkezdtem piszkálni a beállítást, rosszabb lett, visszatöltöttem a beállítást, erre eltűnt megint a 2,4-es sáv, feltettem egy még régebbi tomatót, visszajött a 2,4, de nem volt 5 ghz-es sáv. feltettem a legutolsó victeket és meghalt. a 2,4-es erős volt, de időnként eltűnt.
    asszem én végeztem ezekkel a rapszodikus broáfcomokkal, meg valszeg a tomato vonallal is. esetleg a freshtomatonak adok egy esélyt, ha úgy alakul, de inkább majd beújítok helyette egy zsaomit.
    egyébként ugyanez van az rtn16-al is tomato alatt, időnként megy rajta a 15 mb/s akár, aztán van amikor meg csak 8, ugyanott, ugyanúgy. újracsatlakozás után egy ideig jó, aztán nem, újraindítása a rúternek szintén megjavítja egy időre.
    merlinnel, ddwrt-vel nem volt ilyen gondom vele, igaz, azokkal nem is ment 10 mb/s fölé.

Új hozzászólás Aktív témák