Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
w1800r. csak a power led ég, ha utp-t adok neki, akkor azok is. valami még működik benne, de ki tudja mi...
megy majd vissza garba, de mivel valszeg az utolsót vettem meg, így nem cserélik. olyan nagy könnyeket asszem nem ejtek érte. mostanában max 20 Mb/s hozott ac-n a 35 helyett. elkezdtem piszkálni a beállítást, rosszabb lett, visszatöltöttem a beállítást, erre eltűnt megint a 2,4-es sáv, feltettem egy még régebbi tomatót, visszajött a 2,4, de nem volt 5 ghz-es sáv. feltettem a legutolsó victeket és meghalt. a 2,4-es erős volt, de időnként eltűnt.
asszem én végeztem ezekkel a rapszodikus broáfcomokkal, meg valszeg a tomato vonallal is. esetleg a freshtomatonak adok egy esélyt, ha úgy alakul, de inkább majd beújítok helyette egy zsaomit.
egyébként ugyanez van az rtn16-al is tomato alatt, időnként megy rajta a 15 mb/s akár, aztán van amikor meg csak 8, ugyanott, ugyanúgy. újracsatlakozás után egy ideig jó, aztán nem, újraindítása a rúternek szintén megjavítja egy időre.
merlinnel, ddwrt-vel nem volt ilyen gondom vele, igaz, azokkal nem is ment 10 mb/s fölé.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
tjsz