- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Pintim.... #52651 üzenetére
El!
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pintim.... #52633 üzenetére
Jaaa, hogy DmB.
Beszélsz itt a levegőbe, "ha lesz", "lennie kell", "állítólag". ÉVEK óta (már a bétakor kiderült, hogy nincs AC) megy a sírás, nem hónapok óta...
Hogy mi lesz a Div2-ben, kiderül, egyelőre csak homály, az, hogy ki mit szeretne (köztük ez én véleményem is, mondjuk HW-ID bant) az senkit sem érdekel, legkevésbé az Ubit, amikor már egy olyan játékról beszélünk, amiről régen eldőlt, hogy milyen AC-t lehet hozzá applikálni, csak valamiért nem nagyon publikálják.Kioktatsz itt engem, mint ha ma kezdtem volna ezt a játékot, holott halvány lila fingod sincs, hogy hányszor lelőttek már engem is, de kb. leszarom, mert ez a játék része. De amikor csalókról van szó, akkor nincs mellébeszéd, és te most kötekedel velem, hogy miért reklamálok, hogy lelőnek, holott nem amiatt reklamáltam, hogy valaki lelő, hanem a csalás miatt. Szóval menjél igyál hideg vizet ha neked ez jólesik, de kösz nincs szükségesem az ál-higgadt ugyanakkor gyerekes kioktatásodra, arra sem, hogy megmond itt nekem a tutit, főleg nem olyan témában, amiről nem is volt szó.
De ha már DmB és Mengele, neked biztosan bejön az, amikor valaki ismeretlenül "lekurvaanyáz", úgy, hogy hozzá sem szóltam, vagy bármiféle kontaktus lett volna előtte. Ha neked ez az a szint ami tetszik, lelked rajta, de akkor ne akarj már itt megnevelni, hogy hogyan gondolkozzak róla vagy a csalókról, ok?
De inkább ne írj nekem semmit, nem vagyok kíváncsi a véleményedre, főleg így a háttér ismeretében!Én a magam részéről elnézést kérek minden még topikot olvasótól, hogy felvettem még az akkori legelső beszólásra a kesztyűt. Tényleg kár volt.
ui:
Ákoska pszichológus, "ne szójjá" bele -
qukesz
senior tag
válasz
Pintim.... #52633 üzenetére
Hát barátom én ezt most lekontrázom neked. Nem a Mengele csal igazad van. Van ott a bandába más aki csalt és már nem az első account-ját tolja.
Nem akarok nevet írni mert elég sokan tudják hogy ki ő.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Pintim.... #52620 üzenetére
OMG...
Ez most komoly????
Te nagyon okos, akkor lássuk:
Itt van az egyik csíter: SakaViMilyen 3-4000 óra PvP tapasztalatról beszélsz te??? Mit kéne elismernem??? 22!!!!!! órája volt még akkor a köcsögnek.
A csávó 50k felett szerzett LS-ben csak PLAYER KILLEL. Ezt is meg tudod magyarázni? 22 óra alatt kifarmolt egy szettet, amivel kitöröl mindenkit????
Egy sniperrel, amin egyetlen tálent sem élt(!!!!), az egyik körben bekerült hozzám és pont őt mutattat az elején, oltottam is rendesen a kör alatt.
Ez lőtte el 1 lövésre a nomádom. 3 Sentry + 1 Vadász hite + asszem kegyetlen kesztyű meg talán ninja volt rajta, de lehet Barrett (nem ugrik be, hogy amikor bemegy az ember megnézni a geart, akkor a bal alsó az melyik szetitem, de az volt piros.Kösz nem kérek a nyugtatgatásodból, mert kb. semmit sem tudsz te sem a Div 2-ről még, de nekem úgy tűnik, hogy jelen játékról sem...
-
válasz
Pintim.... #52622 üzenetére
Nincs még infó,de rossz topik.
Vszínű itt hamarabb lesz infó róla.
-
válasz
Pintim.... #52616 üzenetére
Classified Gear Sets :
Classified D3-FNC
Classified DeadEye
Classified Strikers
Tactician’s Authority
----
Akinek nincs b@szó stamina mod,most vehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest