- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TommyS_27 #25167 üzenetére
Elfogadva. Bár azt hiszem Razor is jön egyel a +1 miatt...
Bízom benne, hogy a jövőben kicsit figyelmesebben olvassátok el mások posztjait is és nem zsigerből osztjátok ki az illetőt mert nem kedveli a játék egyes aspektusait.
p.s.: A kis karaktert pont a pvp miatt csinálom, hogy ne a fő karakter bukjon mindent és ne kelljen mindig átöltözni
-
válasz
TommyS_27 #25162 üzenetére
@arnikusz: Én se tudtam pár héttel ezelőttig, hogy van ilyen glitch, csak aztán elkezdtem húzni kis karaktert és belefutottam a DZ-ben ilyen supermanekbe akik nem teleportáltak, nem lőttek hihetetlen tempóban egyszerűen alig sebződtek és pillanatok alatt kivégeztek és felhívták a figyelmem erre.
@TommyS: Látom viszont továbbra sem olvasod át rendesen amit írok. Itt közel sem arról van szó, hogy valaki pvp-re optimalizálja a gear-jét vagy sem tehát nem olyan hardcore PVP-sekről van szó mint ti, hanem olyanokról akik egy glitchet kihasználva "optimalizálták" a felszerelésüket ami nem kevés előnyt nyújt nekik. Majnem ugyan ez a kategória amikor alacsonyabb bracketben veszel fel olyan és annyi felszerelést amivel elvileg magasabb bracketbe kerülhetnél (ezt ugye úgy lehet(ett) elérni, hogy levetkőzöl a megfelelő brackethez és úgy nyitod a sealed cache-t) mert a rendszer nem fog átrakni addig amíg sessiont nem váltasz.
Mielőtt nagyon belelendülnétek a write only rutinba megint:
[link]
A hiba forrása az, hogy az UG-n nincs szint minimum így level 30 előtt bemehetsz és ugye a csomag tartalma mindig garantált HE vagy gear set lesz, a különbség annyi lesz, hogy a HE viszont a te szinteden lesz. Márpedig HE>lilaVagy elmagyaráznád légy szíves, hogy hogyan tudsz olyan buildet építeni aminek über tankja van mellette über dps-e, mindezt level 30 alatt?
Razor csak ne radírozzon, ellenben jössz egy bocsánatkéréssel azt hiszem.
-
válasz
TommyS_27 #25110 üzenetére
4 óránként, már csökkentették, mert nagy volt a zúgolódás.
Amúgy, ha ma zárták a PTS-t, akkor még a héten tuti elemzik kicsit és talán beadják a Sony/Microsoftnak valamikor a véglegest, abból legkorábban (tippre) jövő hét kedden lehet élő patch. De legkésőbb jövő hét csütörtökön már biztosan kihozzák, "vége" októbernek azon a héten, 31-én elég nagy pofátlanság lenne kiadni
Amúgy előbb is lehetne belőle valami, ha mondjuk ma kész van nekik, 1-2 nap alatt ellenőrzi a Sony/MS, és akkor mondjuk péntektől beélesítik, de ez tényleg csak a legelső időpont, ami lehetséges és nagyon kicsi a valószínűsége (hacsak nem titkolóztak és hagyták tovább futni a PTS-t).
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #25096 üzenetére
Az AUG most esett SP supplyból Brutál, Páncéltörő, Kérlelhetetlen, de van egy elrakott Navy MP5 204-es, majd variálom a gyerekeket az MP7-el és kiderül.
Tegnap az alatt a rövid idő alatt míg volt játékostárs a DZ-ben 90%-ban az AUG-ot használtam az MP7 helyett és megint bejött az 51-es tár.Viszont a mikrofon bug mellett a sportbolttal szemben lévő kimentőhelynél lefelé a létrán befagytam szépen mint korábban volt a létrás bug és rugó majmok most szemből leszedtek, de kellett nekik 2 tár.
4 Alpha/ 2 Végső ennél maradtam, kevés az elektronika, de csapatban elmegy.
A Blind, Predator, a dobozban, viszont fegyverek terén szegényes vagyok.
A hátralévő időben továbbra is gyűjtögetés.
Jövő héten pedig 5 nap szabi én bizakodok, meg úgyis koptatni kell. -
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #25090 üzenetére
Volt fenn sok video mp7/mp5, de még az AUG-ot is meg fogom próbálni.
A 4 Alpha mellé láttam 2 csillagot, 2 sárgát, 2 strikert, 2 Bansheet is berakva.
De majd elválik melyik adja jól.A redditen arról írogatnak, ha nem hozzák ki rövid időn belül az 1.4-et a játék tényleg behal.
Egy biztos első fegyver amire vadászni fogok az a Megállító tudom nem sok mindenre jó, de kell és kész.
Este, ha még kell CS-hez társ ennél még hardon sincs meg akkor jövök és megnézem az esett ScarH-t ami az egyetlen sniperem, de ezt dobta a gép.
-
bombibmw
veterán
válasz
TommyS_27 #25090 üzenetére
Én is akarok jönni!
Este is mehetnénk majd.
Vagy inkább "mindenkit is" lesz?Jó ez az Alpha szett.
Azt néztem, hogy 5 nap alatt 18 rugót öltem meg és ez bíztató, mert elvileg 1.4-ben is jó lehet majd.
Jól el lettem ba...a.
Jövö héten szabi.
Ha nem jön addig, akkor átrakatom azutánra a szabim. -
Garsza
veterán
válasz
TommyS_27 #24766 üzenetére
Igen csak full életerőn. De azért elég gyakran előfordul hogy full életerőn vagyok. 29K elektronika egyből túltölt.
De amúgy az egész Dedinek ment válaszul neki is Gonosz talettel van 45%.
De majd a gyakorlat bebizonyítja jó e a fegyó vagy sem.Megnéztem 48,5% CHC van rajta Full életerőn 180% CHD mellett.
(#24768) RECSKA
Nem fenegyerek kesztyűvel? Az szép. Gear modokon is az van?
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #24729 üzenetére
Így van jót röhögtem amikor egy 71K-s Sasg-ot DPS szerint felvitte 291 ezerre a 4Alpha-Reckless-Savage, de egy lövésig jutottam UG heroicon a shotissal szemben és másodiknál már én feküdtem szemtől szemben.
Tommy köszönöm, azért kérdeztem, mert 1.4-ben szeretném kipróbálni az elrakott M870.
Mindenkinek szép napot.
-
Anonymus23
veterán
válasz
TommyS_27 #24618 üzenetére
Hát szerintem neked nem írtam semmit, nem is értelek, de tökmindegy.
A srácnak általánosan írtam, hogy le fogják lőni, az utóbbi időben a tapasztalatom, hogy 10-ből 8-9-en (vagy 10-ből 8-9 csapat lőni fog). Ennyi.
A mafiában nincs PvPEgyébként elég nagy bakot lőttél, mert kb 1 hónapja nem játszom (rendszeresen), amit meg bent voltam azóta 21 órát azt meg szinte DZ-ztük....
Szeptember 10-én meglett az 1000 óra azóta 1021 óránál tartok.PvP:
Azt már meg sem említem (de mégis), hogy CB Eu elsők voltunk kb 1 évig SWAT4-ben (jó nem most volt), meg AoE3-ban ilyen 95%-os volt a statom a ladderen, jah, hogy a Divisionon kívül is van játék?
Addig sok értelme nincs amíg nincs csíter védelem. Ti is idejöttök sírni, amikor kifogtok egy napot és tele van csíterrel a DZ, de akkor sem fogtok tudni tőlem többet sírni emiatt. Utálom amit csinálnak.Szóval ne gyere már nekem ezzel a szarsággal, hogy nem szeretek PvP-z ni, ott a bizonyíték: 51 rugót már lelőttem.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
TommyS_27 #24618 üzenetére
Én úgy gondolom, egyszer sem szidtalak, vagy elitéltelek, mindenkinek szive joga eldönteni, hogy játszik a dz-ben, és ezt tiszteletben tartom.
Én nem járok fel Dz 4-6-ba, mert kb dz 3-ig birja a szettem, de már azt is húzósan, viszont, amikor nagyba harcolok a k*baszott erős npc-k ellen, és hátba lőnek(én csak úgy hivom őket, backpack shooters) folyamatosan a playerek, és röhögve elvonulnak, kifosztva....nem olyan jó érzés na..
A normál zóna már dögunalom, a dz meg olyan, hogy behúzza az embert.
Hátha a patch után, végre kicsit normalizálódik a helyzet.
Kicsit sötétebb lehetne a város többi része is, nem csak a dz.... -
válasz
TommyS_27 #24588 üzenetére
Nem igazán érted ahogy látom. Az egy dolog, hogy lelőttetek néhány játékost mert az tiszta sor (ezzel nincs bajom). Azonban amit nem igazán sikerült felfognod, hogy azt tartom visszataszítónak, hogy amikor így átgázoltok valakiken és elengedsz egy "pffft" majd a másik ordenáré módon kiröhögi (ráadásul mindezt ingame voice-ot használva még jobban megalázva az ellenfelet) majd az erről készült videót még ki is rakod a netre mintha valami óriási hőstettet hajtottatok volna végre, na az gáz és ez az a viselkedés amit nem tudsz védeni.
Elmagyarázom másképp: a reakcióitok, az a "pfffft" és a röhögés azt mutatja, hogy az ellenfeleiteket (bár ez esetben az áldozat helytállóbb lenne) semmibe veszitek és megalázzátok őket ha úgy szottyan kedvetek. Ezzel pedig nagyot zuhant a megítélésetek az én szememben.Persze tudom, hogy a véleményem nem számít hiszen ki vagyok én, de ettől függetlenül jól esett leírni.
-
válasz
TommyS_27 #24512 üzenetére
Bumm xD
Viszont amikor megjottek nomadek... No az azert megerne egy miset. 540 szivossagom 1 sec lelottek. No meg a tegnapi manhunt, akit G videojan megcsaptunk, majd kijottek, es mindenkit szenne lottek 3 sec alatt...
Nomadek ilyen csicska 10 evesek. Youtube sztarok...
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #24498 üzenetére
Egyetértünk.
PTS-en a beírt két érték 4600 firearms mellett volt, de utána már nem néztem és nem is használtam egyik fegyvert sem.A régi szép 1.2 utáni időkben amikor az első karaktert vittem 77-ig (ott meg is hagytam) MP5-öt használtam és a 60-as tár nagyon jó volt.
Utána meg jött az AUG őrület és elérve a 75 szintet megvettem az AUG tervrajzot és elég nehéz volt megszokni a kisebb tárat, de amilyen ügyes vagyok és ez már nem először fordult elő azóta, vagy betörtem, vagy eladtam az MP5-öt, ami még a Pitben esett.
Jó tanács este a játék végeztével munka után fáradtan ne álljatok le szórakozni a fegyverekkel, mert így járhattok. -
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
TommyS_27 #24411 üzenetére
Pont elég az az egy vagy kettő kis mocsok aki lesből lapulva leszed, majd csúszkálva távozik.
Pl. múlt héten csütörtök környékén, játékostárstól elvittek egy jó MP7-t, ez több mint idegesítő tud lenni.
Tényleg, ha nem csinálnak valamit a DZ-vel, ahogy norti is írta, meg olvasgatom a redditen 1.4 után PVE, Incursion+ UG-ban ellesz az ember, ha ilyen marad a loot eső.
Más kérdés, ha jön a Survival DLC, ami megint bekényszerít a DZ felületre ott ha még külön DZ lesz is a csalókkal kell kezdeniük valamit.
A végére pedig sok dolgot még fel sem fedezett az ember PVE területen, ahol művelődni is lehet.
-
Dani79
tag
válasz
TommyS_27 #24295 üzenetére
Csak magadat hergeled
ez egy TESZT, nem tökmindegy mi van ott? próbálgatnak variálgatnak.
Ha élesben lenne egyetértenék de így...
Week 2 patch valahol máshol van elrontva, nekem is pl most T4 ben 3sentry/3striker-el olvadnak a nevesített elitekazt ugyanaz a gearem amivel élesben esek kelek
szerintem elég sok algoritmus most nem is jól működik, mivel T4 UG challenge-en egyaránt betesz alap/veterán és elit mobokat2 olyan legnehezebb összesdirektívás 2 fázisos küldit úgy toltam le mintha open world lvl30as alap mobokat ölnék...
nyugi következő patch már mutatni fogja a végleges közeli állapotot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest