- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee86
senior tag
Mivel én PS4-en játszom majd a játékkal ezért kérdeztem. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy lesz-e valami érdemi különbség a két konzolos verzió között. (elméletileg a PS4 grafikus teljesítménye jó pár százalékkal meghaladja a One-ét. Ezért is leszek kíváncsi, hogy "csak" felbontásbeli különbség lesz-e a két változat között)
-
sagem
addikt
szvsz megérdemli az Ubi a fikázást, ha először játszanák ezt el még ok lenne, de most már sorozatosan ez van minden AAA címüknél, s ez kicsit bicskanyitogató. Fikázás ide vagy oda, ebből a játékból is borítékolhatóan sok millió példány kel majd el, szóval én azért baromira nem sajnálom őket
A WD is bőven visszahozta az árát, pedig ugye..
Egyébként is "tehetség" kell ahhoz, hogy többet szidják őket mostanában, mint az EA-t, pedig őket nehéz letaszítani a fika trónról
-
mettek
addikt
Én az apróságokról beszélek amik aztán a leglényegesebb dolgok lesznek...mint ebben a gameplayben az AI viselkedése. Valamelyik támad, valamelyik fedezékbe megy, egyik megpróbál elmenekülni stb...az ellenfelek 5-en vannak nem 15-en és rohannak még elő a semmiből tömegek mint egy két küldetésben amiket megnéztem youtubeon.
Ha rányomok egy xboxos gameplayre csak azt látom hogy 15-20 ellenfél jön minden honnan nulla taktikával, értelmes mozgással, apropó mozgás...mint valami reumás nyugdíjasok úgy mozognak. Legszívesebben megsajnálnám őket, nem pedig lelőném.
-
Dave567
addikt
-
Az ilyen élmények miatt nem biztos, hogy ez az én játékom. Grindolsz egy órát, majd a végén megöl egy erősebb csapat. Ha nem akkor a pug csapattársad. Szar ezt így kimondani, de öreg vagyok én már a pvp játékokhoz. ( valószínűleg ezért is feküdt olyan sokáig nekem a wow a coop/pve content miatt.)
-
-
Xorith
tag
Így van! A hangulat nagyot képes dobni az egészen! Ha magával ragad a hangulat, az események akkor engem sem érdekel a graf hozzáteszem Witcher 3 megy ultrán és az mellett mondom mindezt és ugye annak tudjunk milyen a grafja.
Ha lesz hangulat, sok tartalom, fegyver, kütyü akkor teljesen jó lesz szerintem!
A trailerek meg nem csak az ubinál becsapósak! Ez a marketing sajnos. -
westlake
félisten
Tényleg úgy néz ki a játék, mint ebben a videóban? Ez még viccnek is rossz. A HL nézett így.
Csak számomra furcsa, hogy low beállításon néhány dolog jóval részletesebb, mint ultra-n? Ha valóban így fog kinézni, akkor én meg nem veszem. Nem tudok úgy játszani, hogy közben folyamatosan öklendeznem kell. Igaz, hogy beta, de miért változna meg ez a végleges kiadáshoz képest? Az esetek túlnyomó többségében a fejlesztők az általuk véglegesnek ítélt verziót adják ki beta-nak, majd a riportolt hibákat javítják a valódi végleges kiadásban. Az ocsány grafika nem egy olyan hiba, amit ki lehet javítani. Az nem egy hiba. Ha valóban ilyen a játék, akkor annak oka van, nem véletlen. Mióta van olyan, hogy beta kód?
Tényleg azt gondoljátok, hogy lecserélik az egész grafikai motort? Lehet, hogy ezt a játékot is a konzolos verzióból portolták és ez lett a vége. Csak azt nem tudom elképzelni, hogy ilyen végeredmény egyáltalán hogy születhet meg. NAGYON remélem, hogy ez csak valami rossz vicc. -
westlake
félisten
De nekem ez úgy hangzik, mintha a nagy kaliberű puskákat nem "buntetnék". Hogy fogjá kibalanszolni az op tulajdonságait? Mert ha nem teszik, akkor elég egyoldalúak lesznek a küzdelmek. Például story módban a lehető legtávolabbi pontról kell majd kezdeni a küzdelmet, és mire elér az ellen, addigra meg is hal.
Hacsak nem lesznek olyan speciális "páncélok", mint a Diablo III-ban (fizikai, tűz, elektromos ellenállás). Ha már RPG, ez is beleférhetne. De remélem olyanokat nem csinálnak, hogy egy AWP kategóriás "ágyú" 5 lövésből csak egyszer talál. Az gusztustalan lenne. Legyen skillelhető és alacsony szinten legyen sokkal nehezebb célozni (mozgó célkereszt). Ezt el tudom fogadni.#559: Balanszolni mindig lehet egy játékot.
-
vegitossj7
addikt
-
westlake
félisten
Én sem értem, miért olyan fontos az ugrás/guggolás/kúszás/fekvés. Simán meg lehet csinálni még egy FPS-t is anélkül, hogy ezek fontosak legyenek. Túlságosan leragadtunk a megszokott dolgoknál. Ideje lenne már uotside-the-box gondolkozni. Egy játéknak az a lényege, hogy örömet okozzon. Nem pedig az, hogy megszokott dolgokból építkezzen.
-
vegitossj7
addikt
Hát, a béta után balanszolnak, optimalizálnak egy kicsit, többre ne számítson az ember szerintem
A bétában reménykedem, lehet hogy tényleg a játékot szolgálja azok a hiányosságok amiket felsoroltam, meglátjuk.
Én mindenesetre remélem, hogy maradandót tesznek le az asztalra, kellene már egy jobbféle lövöldözős mmo féleség.
Az R6: Siege is meglepően jó lett.
Csak ne lenne olyan tetű drága...
-
westlake
félisten
Csak aztán nehogy úgy járjunk, mint a Destiny-vel, ugye?
MMO, meg OW, erre bolygónként (és persze a Hold) 10-15 karakterrel lehetett összeakadni. Epic fail.
Jó, azt is belátom, hogy MP-ben voltak nagyobb csaták is, de nekem a single rész ilyen szempontból óriási csalódás volt.
Tudom, tudom... megint a negatív hozzáállás. Persze hatalmas hipe után lehet hatalmasat pofára esni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest