- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #3561 üzenetére
jólvan küldöm a beutalót az elmegyógyra
viszlát
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #3556 üzenetére
Az a next már current de sebaj
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #3556 üzenetére
A konzolnak semmi köze az évszakok hiányához. A grafikai downgradehez sem feltétlenül. Egyrészt 3 platform van amiből a pc-nél még ott a csilliárdnyi variáció. A büdzsé/idő eloszlik. Szerintem egy 20%-nyi minőséget ki tudtak volna hozni ha nur PS4 lett volna. De ha nur PC sem hiszem, hogy arra mentek volna rá, hogy riva tnt2 -vel is lehessen játszani. Az meg, hogy olyan legyen mint a promó vidikben de csak a fél milliós gépeken fusson...az sem megoldás.
Minőség vagy optimalizáció?! Kinek ez kinek az számít.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #3431 üzenetére
De itt még kit izgat, de akik pl BF-et vesznek az egész csapatot szivatják
(#3433) pokolgep06 Attól hogy te a sztori módról érdeklődsz nyilvánvalónak kéne lennie hogy nem is érdekel a DZ?
-
vegitossj7
addikt
válasz
Sebestyen01 #3353 üzenetére
Ez olyan kérdés, mint a: "Jó a játék? Mert akkor megveszem." Persze nem tudhat mindent az ember, de ezt itt feltenni mégis egyszerűbb, mint egy 12 perces összefoglaló videót megnézni.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sebestyen01 #3282 üzenetére
Maximális szinten nincsenek szétválasztva egymástól (ott a gear dönt) addig pedig DZ-ben szétosztja a játék az embereket szintek szerint.
Szerk;
Azt még nem tudjuk meddig mennek a DZ szintek... -
K1nG HuNp
őstag
válasz
Sebestyen01 #3264 üzenetére
A watch dogs is szépnek és jónak indult
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #3236 üzenetére
Igen, azt láttam, hogy egyenlőre nem megy a CF/SLI támogatás. Bár ez egy kártya esetében irreleváns. Igazából várhattam volna az első tesztekig a vga vásárlással, na meg lassan jönnek az új kártyák is de kíváncsi voltam a 980-ra. Az utolsó gef. kártyám egy FX 5200-as volt. 😊 És az is igaz hogy a játék még csak egy béta verzió. Ki tudja mit mutat majd a végleges változat vga fronton. Biztosan optimalizálnak még rajta.
-
Kicsimix
őstag
válasz
Sebestyen01 #3239 üzenetére
Direkt írtam ki orinak, hogy ezt másolja az összefoglalóba ne a jelenlegit.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Sebestyen01 #3139 üzenetére
Köszi....
(#3140) Anfänger. jó van má b+, beszaszós live forgatás van,azé mer te megtaláltad a "tét" még nem kéne...
-
marilllyo
veterán
válasz
Jah. Az utóbbi években a zombik a virágkorukat élték. Egyébként szerintem a Dying Light volt annyira jó, hogy az rpg-s open world zombulást lefedje.
Meg hát Tom Clancy mindig is próbált hihető maradni. Ezért volt olyan jó.
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Úgy legyen ahogy írtad, tele lehetőséggel, tartalommal és izgalmas küldetésekkel.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Sebestyen01 #3134 üzenetére
Van erről valami linked,persze csak ha nem fáradság előkeresni....
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #3131 üzenetére
Az a baj, hogy a The Crew emlékei még nagyon élénken élnek bennem.
Félek, hol van a kutya elásva. Hol spóroltak?
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #3125 üzenetére
Igen ez a cheat dolog ez nagyon meredek. De ha ezt nem javítják a megjelenésig, úgy hogy már tudnak is róla. Az szerintem a játék végét jelentené, és az Ubisoftnak is a végső tőrdöfés lenne (némi túlzással). Mert az Ubi így is pengeélen táncol a játékos idegein mostanában. Egyszerűen nem engedhetik meg maguknak. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy csúsztatnak a pc-s megjelenésen egy hónapot ha valóban nagy a baj.
Itt az lehet még ezzel a gond, hogy valószínűleg nem véletlen tároltatták volna kliensoldalon ezeket az adatokat. Most ezt a rengeteg játékost mind szerveroldalról kiszolgálni lehet rettenetes laggot fog okozni. Vagy az egész adatbázist kisebb méretűre csinálják (adatmennyiséget tekintve). Nem tudom, hogyan tárolódnak ezek az adatok. Egyik megoldás lehet, hogy login screen-nél tölti le a szerverekről a játék, csak mindezt úgy kéne, hogy külsőleg ne lehessen "on fly" módosítani külső cheat programokkal. A legjobb megoldás a realtime adatcsere lenne. Kérdés ez mekkora netkód átalakítással jár.
Másrészről meg bajos ez a téma, mert pc-n mindig is voltak csalók, mindenhol. Itt is lesznek, mindettől függetlenül is. És bajban lesz a fejlesztőbrigád emiatt, ezért fogják őket támadni, mert a beta esetében erre fény derült. De akkor sem szabad elfelejteni, hogy cheater mindenhol van sajnos.
-
Anfänger
őstag
válasz
Sebestyen01 #2820 üzenetére
Olyankor ha éppen van egy szabad hétvégém,akkor esik a hó vagy az esö. Persze ha nem is esik,be van borulva.
Na ilyen esetekben állítanék a real time grafikán. -
Anfänger
őstag
válasz
Sebestyen01 #2818 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem,hogy nem szép.
Na meg kinézni az ablakon?
Nincs rá sok idöm meló közben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest