- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27927 üzenetére
Köszi megvan , meg is vettem a 34- túl módosító bprinteket
-
válasz
Nincs már ládából overheal...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Szerintem ez megint szerverfüggő lesz. Reggel G lelőtte elém a heal-t és vártuk mire jelenik meg,kellett vagy 10 másodperc...
Harc közben elég kellemetlen dolog tud lenni. Ládából overheal csak virgonc mellény mellett van (de gondolom az be volt téve).
-
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27804 üzenetére
Nem.
Alapbol ha juhplayen akarja megvenni a play át irányítja a steam storba.
Tapasztaltam nekem steames ez is siege is. -
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27777 üzenetére
THY ! mindkettőtőknek :]
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27777 üzenetére
120 a Tier2 Játékostársam.
Dolgozol? -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27774 üzenetére
Megvesszük a tervrajzot pörgetünk párat és este, ha nincs Delta Airlines azzal mehetünk is.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #27764 üzenetére
Én ikáb egy jó Könnyű M4 keresgélek majd.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27756 üzenetére
Schwat reinkarnációja)
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27742 üzenetére
hm .. még a végén teljesen átszoksz a dz - re
Valld be, hogy megtetszett !!! -
törölt tag
válasz
Anonymus23 #27742 üzenetére
Lényeg a jó társaság és, hogy sokat nevessetek dz-ben.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27735 üzenetére
Főleg, hogy így már nagyon kihívás se volt a supply-ba, mikor hétvégén 4 perc alatt megcsináltunk 3-at is
(#27737) RECSKA
Asszem akkor 1.5-ben erre fogok rágyúrni -
válasz
Es akkor kepzelj el egy 12e-t tolto support stationt 10m-es hatosugarral.
-
törölt tag
válasz
"De akkor ez nem "normális" mód, azaz valamilyen mérvű hack." Kurva nagy csalás! A burs mp5 alapsebzése simán 21-22k és az sorozatban 800+ rpm-el gyilkos cucc.
(#27727) Rixilend Az is megér egy misét, hogy 4-en lövik sőt néha 6-an és alig fogy az élete miközben ráfordul valakire az instant meghal.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27723 üzenetére
hungry-hog lámák vagyunk
egyből felismert
-
Rixilend
tag
válasz
Anonymus23 #27723 üzenetére
Nekem se tiszta, hogy lonek folyamatosan a burst fire mp5-el.
Itt a widdz gyerek hasznalja igy.
Nem semmi ahogy nyomja.
[link] -
válasz
Anonymus23 #27725 üzenetére
Egész éjjel száguldoztam a truck-al (eléggé élveztem
),hogy időben hazaérjek.
És erre lassan töltötte,elhiheted milyen frusztráló. -
Anfänger
őstag
válasz
Anonymus23 #27621 üzenetére
Az tuti cheatelt. Tegnap a mi csapatunknak is dobott egy Delta-t pont amikor rugók vagy menhantok voltunk.
-
válasz
Anonymus23 #27628 üzenetére
Nekem minden fegyverbol van skilled. 3. Talent nem ker semmit.
Kb 10 mob kell, es van ulti. Pirosak pikk-pakk feltoltik.Ellenben van megint okossag. Bugoltatnak valamit, vagy a fos szerverek miatt van. Esetek 90%-ban azert haluno, mert mi nem sebzunk, bennunket meg agyonlonek.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27623 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27621 üzenetére
Na tessék mindig akkor csinálják a müsort amikor már eljövök.
-
Anfänger
őstag
válasz
Anonymus23 #27610 üzenetére
Az 1.3- ban meg lehetett oldani, ha volt elég ellenfél akit egyfolytàban löttél ès 82 K képzettsèg képzettséggyorsítókkal. 1.4 - ben nem próbáltam. De csak menekülés közben kizártnak tartom.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #27596 üzenetére
1.5...
1.4 előtt is ez volt -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27518 üzenetére
ja tényleg
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #27371 üzenetére
A stabil talent miatt baromi jó,alig mozdul el a célkereszt,jelenleg 96% crit sebzés + 136% fejlövés sebzés van rajta,22.7K alapsebzés mellett. ( Ha felveszem a másik mellényt akkor 23.8K ) Az aprólékos talent helyett pörgettem rá egy halálost,így most Ragadozó - Stabil - Halálos - Brutál - Kérlelhetetlen - Ádáz van rajta. ( A kérlelhetetlen helyett kellene majd egy gonosz és tuti lenne.)
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27429 üzenetére
Nincsen rajta DZS matrica küldje vissza.
-
válasz
Anonymus23 #27426 üzenetére
Nem tudok kimenteni 2 karin semmit sem már.
Azt hittem egyértelmű, hogy veszek 30-at, kinyitom, eladom, veszek 30-at, kinyitom, eladom, veszek 30-at...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27416 üzenetére
Én úgy taktikázok, hogy kedden 12 körül jutok oda és először váltok TIER5-re.
Végig megyek a 14 bosson átsminkelek 256GS-be és SP supply, majd a három karakterrel is megcsinálom az SP-t és visszatérek a napikra és este DZ.
Ez a terv és ezt ismétlem szombatig.
PxC 34-mod tervrajz és ami jó lesz.
DZ-credit fegyver/mód.Anonymus-harcostárs:
Azt írta Recska 300 ládát akar venni.
Egy láda 400 ezer, tehát van 120 milliója minimum, de lesz több is.
Ha jól számoltam PVE területen 17 bolt van, ha nem egy helyen akar venni 300 ládát akkor boltonként 17,6 ládát vehet ennyi pénzből. -
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #27416 üzenetére
Valamelyik nap írta itt valaki, hogy a gearscore-tól függ a láda, ha ez igaz akkor csak szerezni kell Tier 5-ből egy cuccost majd és utána nyitni.
A biztonság kedvéért azért egy pár darabot meghagyok. -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #27388 üzenetére
Ok!
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #27388 üzenetére
Rendben itt zárjuk le. Más! A csalók minket is nagyon zavarnak de hidd el nekünk 1.3 után felüdülés játszani mert ami ott volt na az nem semmi. 1.3-ban volt, hogy az adott szerveren csak mi nem csaltunk.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #27377 üzenetére
Akkor gyertek ha így van!
funból! Utána lehet beszélgetni, előre meg nem érdemes!
-
törölt tag
válasz
1.Nézd ha a nagy forgatagban lelőnétek véletlenül az benne van nem haragudnék érte.
2.Ha egyedül jössz úgy is lelőlek.
3.Tommy 2x IS! -
TommyS_27
senior tag
válasz
1. Nem szoktunk 2 csapatban bandázni!
2. Csipkebokor vessző!
3. Mi folyamatosan beszélünk közben! - aki nem lát az oké, de ha még süket is...
4. Benne van, hogy lelőttök, mi sem vagyunk halhatatlanok! -
válasz
Ez a malac...
Ha aktiv a stabil talent, akkor pontosabb, mint egy sniper... -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #27303 üzenetére
Kicsit átvariáltam a sniper-es alphát,tettem be egy másik reckless mellényt,~6200 firearms 125k alapsebzés,cserébe csak 220k szívósság...
-
válasz
Anonymus23 #27307 üzenetére
Megnéztem a srác build videóját, nem nomadot használ hanem bansheet szóval egyedül a predatory gyógyítja ami ennyi HP-nál valamivel 4k HP/s alatt van persze ez effektíve magasabb a resistek miatt de mondjuk így is furcsának (vagy inkább durvának) tűnik, hogy pusztán ennyivel tankoljon ki 3-4 játékost. Persze a pakliban benne van még, hogy a netcode ami miatt lehet a lövések egy részét be sem kapja és ezért még könnyebben tankol.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #27303 üzenetére
A divisionben hány óra pvp-d van? Itt nem számít más játékban mennyit pvp-tél! Kipróbálhatjuk délután este!
Itt egy videó! Itt az Én hp-m is alig ment le pedig lőttek:[link]
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #27265 üzenetére
Én inkább fenntartanék egy külön szervert a csalóknak ahol boldogíthatják egymást. Mikor érzékelné a cucc, hogy csal, fázisváltás címszóval átkerülne arra a szerverre ahol mindenki csal, a mobok 38-asok lennének és 5csilliárd hp-val és nekik is menne a falon át lelövök mindenkit és minden golyó fejre megy, aztán szórakoztathatnák egymást az aimrpmteleporthackükkel kifulladásig!
-
válasz
Anonymus23 #27265 üzenetére
Amúgy volt egy másik csapat is akikkel összecsaptunk korábban párszor mielőtt veletek együtt lőtt volna szét az a trió. Azokat is alig lehetett lelőni mert vagy nevetségeset sebzett rajta a fegyverem és még a vérzést sem adta be vagy egyszerűen nem sebzett semmit miközben ők meg szétlőtték a csapatot és ehhez még ultit se kellett nyomniuk... Érdekes módon akkor kezdtek el igazán halni amikor megjelent egy ruszki banda
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #27200 üzenetére
A név kötelez.
-
válasz
Anonymus23 #27200 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #27189 üzenetére
Szóljon megyek én is.
Ahogy korábban is írtuk tényleg a patch hetében loot eső - 14 boss, napi, UG, de még a mezei pirosok is.
Ez tartott keddtől - péntekig az 1.4 bevezetésének hetében és nálam szombattól csak eladni való.
A szerdán megvett lőfegyver felszerelési tervrajz mód adott 255, 263, 268, páncélt adó módot , azóta se.Sajnos, ha behozatalkor nem farmolsz örülten, utána már nagyon lecsökken a ráta kb. 200 esett dologból, ha egy. Az elején estek 2500 feletti mellények Alpha, Banshee, Predator, térdvédő ből 2300 felettiek, táskából 1900 körüliek, csak ott rontottam, hogy a crit-re nem gyúrtam.
Épp olvastam máshol, hogy 251 nappal morgolódott, hogy kuka.
Játék kezdem újra- nincs meg még az 1000 óra, meg messze van a következő előrendelt game még.
Meg most már vannak jó társak úgy öröm a játék. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #27189 üzenetére
Nekem a patch hetén potyogtak talicskaszám a jó uccok, mióta összejött egy valamire való alpha szett, hozzányúltak a loothoz, így most csupa olyan dolog esik, ami nem kell..
Az 1.5-ig már én is csak a pénzre, pxc-re megyek rá, másra nincs értelme már.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #27140 üzenetére
Az a legjobb hogy a hangtompító és a távcső +36% fejlövés sebzést ad a fegyón van 170% plusz a brutál még 15%,az ártalmastól véreznek,az LMB mesterlövész miatt meg ha távolabb vannak plusz sebzés,és mint azt mondtam is tegnap ez 5200 firearms mellett ennyi egy összecsapott gear-rel.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27078 üzenetére
ok, de közben átöltöztem predator + mp5 - be,adja ez is szépen
ezt a tier 2 - es clear sky farmot meg lehetne próbálni, nekem sosincs elég ph kreditem, mindig elköltöm/eltekerem
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27070 üzenetére
azt tudom ... kétszer is átéltem már
players111
lol -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #27061 üzenetére
ez a mai DZ jó volt
ezt a mondatot próbálom értelmezni ... biztos, hogy Te írtad ?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #27061 üzenetére
3 vadász hite kell mellé,akkor talán még ér valamit. Én is csak nemrég kezdtem újra,a reclaimer kuka lett,firecrest supportot csináltam belőle. A sentry helyett 4 predator +savage & reckless. Az Alpha meg LMG-s lett,jobban tetszik így 210 lőszeres tárral.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #27056 üzenetére
Az mondjuk tetszett amikor az átjáróban jöttek fel DZ5-be,3 lőtt benneteket a 4. meg jött tovább. Hirtelen egy puskacsővel nézett szembe a sarok után és instant összeesett.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26980 üzenetére
-
Madoc
veterán
válasz
Anonymus23 #26927 üzenetére
Igen ugye mindnyájan emlékszünk hogy itt is van egy fórumtárs aki "kicsit" megnagyobbította anno az ellenfelek fejét.. De az nem csalás volt..
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26575 üzenetére
Akkor mától az 1.5-ig csak a pénzre meg a craftra megyünk rá
Viszont ez a survivor elég jónak tűnik a videó alapján. De akkor ezek szerint csak is PvE-be, mert itt azért "kicsit" idegesítőbb ha egy csaló egy lövéssel elintéz....
De az tetszik, hogy a skill-eket is, pl a Pulse-t is úgy kell craftolni, hogy legyen, meg ez a kihűlés elleni ruha vadászat is elsőre fun-nak látszik. (Legalább Romix is hasznosíthatja majd, hogy neki folyton ruhát dob DZ-be)
Ami még jónak tűnt, arról nem hallottam utalást, hogy átkerül-e a többi részre is, mikor a földön feküdt és van medkit-ed akkor fel tudod heal-elni magad. -
válasz
Anonymus23 #26546 üzenetére
Nem. Csalt. Ennyi
Svd 2 hitelni is csak cover to coverrel tud. Szimplan nem.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #26546 üzenetére
nem m44 volt ?
SVD , az én szintemen (18-19) még mindig csak 3-4k damage-t tud, az m44 16-s szintű 9k-t , firepowernek m44-re 7,08*-s szorzoja van (Huntingnak 8) . ( patch ota erősebb az m44 )
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26324 üzenetére
Na akkor lőfegyver felszerelés módosító rajz ami adhat max. 268 páncélt Terminál tervrajzbolt volt a múlt héten most nincs.
DZ:
Ha szemben állsz a térképpel bal oldalon fentről haladva lefelé a harmadik a 42. utcai bejárat.
Ez adja 137 ezer DZ. creditért a 263 páncélt adó lőfegyver felszerelés módosítót.A másik 137 ezer DZ. creditért a 263 páncélt adó lőfegyver felszerelés módosító ami kevesebb tűzfegyvert ad a DZ04 - Dark Zone Gear Mod Vendor ( ezért elnézést ezt mindig összekeverem DZ05-EL)
PVE terület:
255 páncélt adó elektronikai módosító a Kips Bay safe house - Gear Vendor -nál elérhető péntek éjfélig.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #26295 üzenetére
Ez mellett a loot mennyiség mellett ami van volt bárki össze rakhatott már olyan geart ami 17k alapsebzést ad gépkarabélyra. Nem nagy kunszt. Én a predatorom csak 1.4 megjelenése után keztem el összerakni és már szinte fullos. És az 1.4 megjelenése óta nem nem tettem a játékba napi 2ó nál többet. Ha meg akkora a sebzés külömbség akkor a recles édes mind1 rajra e vam vagy sem.
Recska: bansheben a második bónuszt bukod 8% sebzés növelésért. Ami ha megmarad magasabb a szívóságod.
Nekem nem túl meggyőző a reklesz. -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #26256 üzenetére
Oh, az nem jó. Sajnálom.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #26254 üzenetére
Lejárt volna a sör szavatossága nálad? Én meg még azt hittem, hogy ebbe a topikba tényleg jó társaság jár..
-
válasz
Anonymus23 #26236 üzenetére
Nekem 3 ilyen van dpsre :
- 989, 998, 1005 stamina
- lmg, ar, smg sebzes
- mindegyik 6.5critesely es 16 critsebzes2 pedig a supportokon van :
- 997 es 1002 elektro
- lmg sebzes
- 6% es 15%Ezek miatt sebez a diszno 22k-t a lvoac meg 17.7et, mp5 17et...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26213 üzenetére
Én hétvégén gondoltam az Incursionokat, ha mennek és beférek szívesen csatlakoznék.
Nestnél láttam másik fedezékből 4 boss gyilkolást, meg láttam szaladgálást a 4 boss körül és egyszerre legyilkolást.
Sith- Ezek a böhömök már nem olyan erősek, az RC kisautókon is gyengítettek, a baltásokkal amikor hullámba jönnek pl. egy ch Hudsonon a végén vigyázni kell.
Még vadászz olyan cuccot amin van pl. + 30% tűzellenállás 3. vagy 4. tulajdonságként és nem lassulsz le, mint 1.4 előtt mikor szembekapott egy böhöm.
A DZ-ben a sima tankját kilőtt lángszorosok milyen Kamikazek .
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Nekem még így is maradtak elszórva cuccok, és a játékból is 8/9-es táskával léptem ki
-
sith7
félisten
válasz
De lehet vissza kell menni nyestet farmolni
jó még az az okosfedezék oda ?
Az utolsó kimentésnél megérkezett 2 csapat, az egyik rugó. Na mondom vér fog folyni, erre ezek elbújtak, és megvárták míg kimentünk, és elmegyünk onnan. Aztán mikor otthagytuk őket láttuk, hogy kimentenek
gondolom nem 3 lila volt náluk ... azért nem rizikóztak
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26200 üzenetére
Alakulgat szépen.
Sniperről letett, vagy csak az újakat próbálgatja?
4Alpha/2Sentry PVE/UG nálam favorit.SOTG 11.30 CET. lesz, meglessük mondanak-e valamit, vagy csak tömjénezni fogják magukat.
-
válasz
Anonymus23 #26134 üzenetére
Hasznalom most is. Booster shot overheal nagyon jo, Tommy es Predator G szereti. Firecrest supportomon az van. 140e-t gyogyitok, igy szinte 0-rol is maxra gyogyitom oket, raadasul +15% sebzeselnyeles.
Taktikusom 3 taktikusban van, specializalt hatizsak, sarga fegyvertok es virgonc melleny. 9500at tolt a support stationje.
pve-re atomjo, okossal es a ladaval finom.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #26113 üzenetére
DZ-be csak a napi/heti meg Malacka miatt járok.
Vagy üres a szerver és mobokkal háborúzol, vagy belefutsz ezekbe, mondjuk én még csalóval aki látványosan csinálja nem találkoztam. De továbbra is megvannak a lesből leszedők, most már a mobok gyengítésével a ráhúzás taktika sem működik.A HVT sem olyan csúcs, megcsináltam kedves fórumtársakkal az összes hetit, de szerintem egy jó dolog sem esett.
Ami nagyon tetszik a PVE 14 boss és a körülöttük lévő zöldet dobáló kis pirosok.
Tegnap pl. jó Alpha hátizsákot dobott az egyik ilyen piros és oda tudtam adni a csapattagnak.UG továbbra is favorit volt olyan, hogy random csapattal 3 fázis kihívás 3 nehezítéssel és 27-ről felugrottam 29-re. Igaz csökkent az XP határ.
Az SP supply tegnap totál gáz volt a 12-ből 3 ami használható, 3 alt karakternél csak tisztogatók voltak.
Hétvégén tervezem az Incursionokat meglesni, azok még nem voltak.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #26061 üzenetére
20:38 - kor léptem a játékba és egy fullos csoportban voltál, és UG - t toltál
másfél órát toltam én is randomokkal -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #26059 üzenetére
akkor se láttam
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25962 üzenetére
Az nem baj, már nyakunkon a sötét esték.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #25962 üzenetére
Én az 1.4 előtt abbahagytam,benéztem a patch után és a 3 fullos szettemből és a fullos fegyver kiegészítőkből lett egy nagy rakás sz@r... Persze jó volt a PVP-zés,de nem látok rá esélyt hogy előről kezdjem,ahhoz túl sokat feccöltem bele a játékba.
Kösz a játékot srácok.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25960 üzenetére
Jöjjön játszani most megyek be.
Nálam Zeusz fiam is családtag. -
válasz
Anonymus23 #25937 üzenetére
Át kell mentened saját drive-ra és ott tudod szerkeszteni, ezt írja is a srác
-
válasz
Anonymus23 #25934 üzenetére
Néhány kalkulátor, összefoglalóba is mehetnek
Shansation's Division 1.4 Build Planner & Tools
The Division Skill Calculator 1.4Arnikusz #25926
Már stamina mod tervrajz van ott 33-as (többi nem tudom maradt-e). -
DeadEcho_
csendes tag
válasz
Anonymus23 #25915 üzenetére
Van már! [link]
Egyébként a múltkori Open World PVE boss térképről hiányzott egy, Lewis. Ha DZ jobb alsó kijárathoz teleportálsz, akkor egyenesen kell menni egy keveset és ott lesz. Nem lehet eltéveszteni.
-
arnikusz
veterán
válasz
2. .kérdés a mellény jó 2600 páncélhoz raksz 2 db 269 páncélt adó lőfegyvermódot és máris van 3200 páncél a mellényen.
Most ha bemegyek a 4 alpha mellé berakok 2 sentryt.
A páncélodat 11000 felé kell vinni állandó számolás.
9500 ról indultam, most 11144 és 58.71%.Razor páncélnál most 70% és mennyi az érték?
-
RazoR
veterán
válasz
0: kerestem de még nem akadtam rá
1:amiknél nem került be plusz modhely (maszk, kesztyű) azokat érdemes lehet megtartani, a többi kuka (lesz jó sok kredit legalább)
2: jól gondolod
3: lásd 2.
4: attól függ, hogy pve vagy pvp. pvp-re alpha predator, pve-ről majd a többiek nyilatkoznak
Sajnos nagyon nincs időm mostanában, úgyhogy kb úgy állok mint még 1.3-ban, de majd lesz ez még így se....
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25907 üzenetére
Szóval rosszalkodtak egy kicsit, hogy nálam csörgött a pizsi.
Meglesz még a következő 1000 óra. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #25784 üzenetére
Vazeg, ez nagyon komoly ... ilyent még sose láttam
-
válasz
Anonymus23 #25784 üzenetére
Sajnos a reclaimer mar nem er sokat
De firecrest vicces. Magas elektroval olyan mint a regi dz6 langszoros
-
válasz
Anonymus23 #25773 üzenetére
Azt mondod Anonymus nestet farmolunk hetvegen?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #25773 üzenetére
a mostanin valamiért a WASD billentyűk nem az igaziak, darabosan mozognak, és úgy általában le van kopva az egész
)
lol
-
válasz
Anonymus23 #25763 üzenetére
1.3-as az uber crites striker es sentry tudott 1 hitelni. Semmi mas.
Itt eddig amirol sajat tapasztalatbol tudom hogy 1 hitel , az csak es kizarolag cover to cover utan lehetseges. Az, amikor 1 hitel a srac nem futkarozva, az csal, ezt egyelore 99%-ra mondom. De hetvegen Tommyval leteszteljuk pontosabban, videozva.
En tudok csinalni banshe, alpha, striker, sentry szettet es kulonbozo beallitasokat, Tommy is tud.
De az m44 se 1 hitel. Csak a Marcoeke
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25658 üzenetére
Kint vagyok a DZ-ből PVE területen és nálam a sárga zsák.
Nem működnek.
Bolgárokkal toltam az UG-t jó móka volt, hamarabb lépsz szintet. -
válasz
Anonymus23 #25623 üzenetére
Dehogy vagy az!!!
Csak tudod, felneztem eddig ra, mert sokat segitett a build felepiteseben a streamjeivel...
Aztan amit tegnap mutattak... Elasta egy eletre.
Overhealbol alig lehetett leloni oket, de 1 hiteltek sotival, tavcsovessel, mindennel...
Miutan meghaltal, lottek a hullad. Odajottek a kijarat ajtajahoz, es elmasitott gunyos hangon shittalkers-eztek ( cheater noob, i report you, report ubisoft, stb..... ), egy vilag omlott ossze bennem. Na jo nem xDErted, en soha sem lottem 200 golyot senki hullajaba, vagy gunyosan kifiguraztam.
Megallok a hullaja felett, es megtapsolom, de azt is csak akkor, mikor 4v2be hatbalonek, majd elszaladnak. Osszeallt csapattal meg szetkapjuk 5sec alatt. Akkor azert megtapsolom
...
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #25627 üzenetére
Én épp a héten térek vissza
-
válasz
Anonymus23 #25623 üzenetére
-
válasz
Anonymus23 #25620 üzenetére
Marco-ek.
Marcostyle
-
válasz
Anonymus23 #25617 üzenetére
Ja.
Dehat ez ilyen. A prok csalnak. Ennyi... Eleg megnezni a profi csgosokat. Szinte mindnek van kompromittalo videoja. No meg a Marcoek se voltak tegnap tisztak, ebben biztos vok xD
-
Raymond
titán
válasz
Anonymus23 #25485 üzenetére
Akkor lehet megnezem majd, de Amazon-on meg 24EUR es Kinguin-en meg mindig 20EUR - ez kicsit sok arra hogy elbarangoljak a varosban mert jol nez ki.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25485 üzenetére
A gyermek minden felett a macska amúgy is fogyóeszköz.
Letöltötte és delta, várunk 12.-ig.
Este lesz kérem?
Megyek nézegetek zsebkéseket addig, van késmániás éltárs köztünk?
-
Raymond
titán
válasz
Anonymus23 #25478 üzenetére
Nem, csak arra gondoltam lehetne olyan mod hogy "Real life players - OFF", aztan ha par NPC ott van a bazison akkor OK, ugyanugy mint mas RPG-nel, mondjuk mint Borderlands. Akkor nincs olyen hogy xXx_Johny7pussycat_LOL beall elem amikor valamit nezek vagy olvasok es egy helyben rohan bele a pofamba. Egy NFS-nel vagy anno a TDU-nal mondjuk nem zavart ha masok is ott vannak a terkepen, de az RPG-ben valahogy ott van hogy allandoan mindenki ugral, tancol vagy baszogatja a masikat ha a bazison vagy. Ezt en nem ertem miert kell.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #25434 üzenetére
Megszokott kör a tüzérségi tankkal, pedig volt esélyük kiszedni.
-
apollo12
veterán
válasz
Anonymus23 #25414 üzenetére
egy jó ideje játszok vele és semmi
néztem pár youtubot hogy érdemes beállítani azt most úgy van, 60+fps mindig megvan
-
ceripapa
aktív tag
válasz
Anonymus23 #25412 üzenetére
Hát ezen filozom , mert árba ahogy számoltam kb majdnem ott vagyok ha 3 kieg jön csak
, ha egyesével veszem meg :]
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #25274 üzenetére
Voltak a Bf3-ban és a 4-ben is,de közel sem annyi volt mint itt az elmúlt 8 hónap alatt,főként azért mert itt semmilyen aktív csalásszűrő nem volt jelen. (A szerver szabályokat ne is nézzük kb. annyit ér mintha nem is lenne.
-
válasz
Anonymus23 #25235 üzenetére
De te asztali geppel toltad.
Fix 75fpshez fullon keveske a 1080...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #25225 üzenetére
Térjen vissza kedden kérem és legyen egy jó team szépen.
A rímelés még nem megy, így ebédidőben. -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #25174 üzenetére
Van benne egy pár jóféle szívatás.
A végén van a skorpió: [link]
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #25174 üzenetére
A titanfallban volt ilyen, hogy volt egy külön szerver a csicskáknak. A crack érzékelős cucc meg a Serious Sam legutóbbi részében a crackelt verzióban megölhetetlen skorpiószörnyizé. Egyébként ezt kéne tényleg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest