- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
Anonymus23 #25485 üzenetére
Akkor lehet megnezem majd, de Amazon-on meg 24EUR es Kinguin-en meg mindig 20EUR - ez kicsit sok arra hogy elbarangoljak a varosban mert jol nez ki.
-
Raymond
titán
válasz
Anonymus23 #25478 üzenetére
Nem, csak arra gondoltam lehetne olyan mod hogy "Real life players - OFF", aztan ha par NPC ott van a bazison akkor OK, ugyanugy mint mas RPG-nel, mondjuk mint Borderlands. Akkor nincs olyen hogy xXx_Johny7pussycat_LOL beall elem amikor valamit nezek vagy olvasok es egy helyben rohan bele a pofamba. Egy NFS-nel vagy anno a TDU-nal mondjuk nem zavart ha masok is ott vannak a terkepen, de az RPG-ben valahogy ott van hogy allandoan mindenki ugral, tancol vagy baszogatja a masikat ha a bazison vagy. Ezt en nem ertem miert kell.
-
Raymond
titán
válasz
RECSKA #25474 üzenetére
Azt ertem hogy a Dark Zone PvP, de en ugy tudtam (es a beta-ban is az volt) hogy a normalis story mode-nal is ha bementem a taborba vagy az allomasra akkor ott rohangaltak az emberek, tancoltak, ugraltak, elalltak az ajtot stb. Ez mar nem igy van?
@Anonymus23: hat van hogy kifogy van hogy nem, BO2-t meg most is jatszom
A kimondottan szar valtozatokat (Ghost, Advanced Warfare) nem is jatsza senki. Talan ket honapja elinditottam az AW-t es nem talalt szervert
-
Raymond
titán
válasz
DeadEcho_ #25465 üzenetére
"De egy biztos, hogy vagy megmenti az 1.4 a Divisiont, vagy még lejjebb süllyed a játékos létszám."
Hat nem tudom, a grafika miatt mar egy ideje varok hogy olcsobb lesz es eljatszogatok vele, de idokozben ahogy elneztem elegge lehalt a jatek. Nagyon-nagyon ritka hogy valami felepul innen ahol a TD most van, meg peldat se tudok hirtelen mondani. Plusz problemajuk pedig hogy ez nem eppen a legjobb ido megprobalni visszacsalogatni a jatekosokat, sok az uj jatek (foleg nagy AAA cimek) es meg tobb lesz az ev vegeig.
Mondjuk lehet az alacsony jatekosszam nem is lenne olyan rossz, legalabb kevesebb emberbe botlok, jobban bejon a lone wolf erzes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest